«Από αύριο ξεκινάει η...» - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Από αύριο ξεκινάει η...» - Συναγερμός από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να προειδοποιήσει τα ζώδια για την περίοδο του Σκορπιού που ξεκινάει από αύριο.

«Αύριο μπαίνει ο Ήλιος στον Σκορπιό και έτσι αλλάζει και η θεματολογία που θα μας απασχολήσει στην επικαιρότητα ή και σε προσωπικό επίπεδο.

Η φετινή περίοδος του Σκορπιού συνδέεται με πολλά. Σίγουρα τα οικονομικά είναι το καυτό θέμα που ξεκινά άμεσα και επηρεάζει. Ήδη έχουμε δει ότι υπάρχουν προβλήματα σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη, θα μας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια», είπε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου, η οποία μάλιστα προειδοποίησε και για τις μέρες που ακολούθησαν την Πανσέληνο.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Τρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους στο τέλος του μήνα

Ζυγός: Φέρνετε μπροστά όλο το ρομαντισμό που έχετε

Αυτές τις μέρες του μήνα, μπορεί να αισθάνεστε ότι ερωτεύεστε ή ξαναερωτεύεστε από την αρχή! Κάποιος μπορεί να σας εντυπωσιάσει, κάνοντάς σας να έχετε πεταλούδες στο στομάχι - ή ακόμη θα μπορούσατε απλά να ερωτευτείτε τη ζωή, αναπτύσσοντας ένα πάθος για όλα τα όμορφα πράγματα που σας περιμένουν αυτή τη στιγμή.

Τοξότης: Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας

Η Αφροδίτη - κυβερνήτης της αγάπης, της πολυτέλειας και της φιλίας - βρίσκεται πλέον επίσημα στον Τοξότη, σας γεμίζει με όλη την ακαταμάχητη ενέργεια αυτού του πλανήτη, και κάνοντάς σας να αισθανθείτε πιο ελκυστικοί, επιθυμητοί και με διάθεση για απολαύσεις. Αυτό το διάστημα, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αναπτύσσει μια βαθύτερη σχέση με τις εσωτερικές σας αναζητήσεις!

Υδροχόος: Βιώνετε μια αλλαγή

Νιώθετε τους ανέμους της αλλαγής να ορμούν κατα πάνω σας; Μπορεί να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα να παραμένουν ίδια, γιατί αυτή τη στιγμή έχετε όρεξη να αλλάξετε, γίνεστε μεγαλύτεροι και πιο τολμηροί!