Πρόβλεψη "σεισμός" από τον Κώστα Λεφάκη - Κρίσιμη η σημερινή μέρα (28/10)

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρόβλεψη

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις του, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει τα 12 ζώδια για τη σημερινή ημέρα (28/10), ενώ όπως έκανε και η Άση Μπήλιου, τόνισε πως τρία από αυτά πρέπει να προσέξουν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Φανείτε περισσότερο ψύχραιμοι στις προκλήσεις του περιβάλλοντος και μην αφήνετε την ένταση να σας επηρεάσει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας εκθέσει εκεί που δεν χρειάζεται.

Ταύρος

Η μέρα σηματοδοτεί μετακίνηση των ενδιαφερόντων σας σε πιο δημιουργικές και αποδοτικές ασχολίες. Συνεργασίες στα επαγγελματικά σας και συνεταιρισμοί θα αποδώσουν σταδιακά.

Δίδυμοι

Φροντίστε να καταπολεμήσετε τη δυσπιστία που σας αγχώνει. Οι επόμενες συναναστροφές κρύβουν ευχάριστες μικρές εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τακτική.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή απαιτεί προσοχή στα πρακτικά και επαγγελματικά σας θέματα. Να θυμάστε ότι για όλα υπάρχει λύση και όλα μπορούν να διορθωθούν αν συγκεντρωθείτε στο στόχο σας.

Προβλέψεις Λεφάκη 28/10

Λέων

Ο Δίας στον Υδροχόο αναδεικνύει τα ταλέντα σας σε όλους τους τομείς και δεν πρέπει να αδικείτε τον εαυτό σας με τη σκέψη του ακατόρθωτου.

Παρθένος

Σκεφτείτε πως μπορείτε να συνδυάσετε το τερπνό με το ωφέλιμο. Αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευνοεί τη διάθεσή σας για περιπέτεια, αλλά σας θέλει έτοιμους για να πάρετε κάποιου είδους ρίσκο.

Ζυγός

Δέχεστε πιέσεις από το στενό περιβάλλον να αλλάξετε συνήθειες και προτεραιότητες. Δεν είστε υποχρεωμένοι να εγκαταλείψετε στη μέση κάποια σημαντική σας προσπάθεια.

Σκορπιός

Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον ασχολείται έντονα μαζί σας και δεν αποκλείεται μερικές φορές, να αισθανθείτε μια μορφή αδιακρισίας εκ μέρους του. ]

Τοξότης

Η φιλοξενούμενή σας Αφροδίτη σας παρακινεί να αναλάβετε δράση στα προσωπικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα εκεί που αισθάνεστε ότι έχετε αδικήσει τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Όσοι από εσάς έχετε την ευθύνη της οικογένειας ή μεγαλύτερων συγγενών σας, θα πρέπει να ελαφρύνετε κάποια από τα βάρη τα οποία έχετε επωμιστεί.

Υδροχόος

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, θα σας προσφέρει την ευκαιρία τακτοποίησης των εκκρεμοτήτων στα οικονομικά και στα πρακτικά σας.

Ιχθύες

Κάποια ιδιότητά σας ή ταλέντο θα λειτουργήσει θετικά και θα προσελκύσει ιδιαίτερους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Είναι στο χέρι σας να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας.

Πηγή: elle.gr

Τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια

Ξεροκέφαλα ζώδια

Ένας Κριός θα σε εξαντλήσει μέχρι να γίνει το δικό του! Έχει αυτή την ακατανίκητη θέληση για νίκη, γεμάτος ενεργητικότητα, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί - όσο κι αν είναι δύσκολο γιατί έχει βάλει σαν στόχο και φυσικά δεν τον νοιάζει καν τι γνώμη θα σχηματίσουν για εκείνον.

Ο Λέων θέλει να τον αγαπούν όλοι - αυτή η ανάγκη για μια γενική αποδοχή, τον θαυμασμό και τη δόξα τον κάνει πολλές φορές αδιανόητα ανασφαλή και περίεργο στη συμπεριφορά.

Ο Καρκίνος φαίνεται ευγενικός και ευαίσθητος αλλά μέσα του ένας άλλος εαυτός θέλει να ρισκάρει, να κυκλοφορεί σε μέρη πολυτελή, να εισβάλλει στους κατάλληλους κύκλους και να γνωρίζεται με καταξιωμένα άτομα - όλα καλά ως εδώ, αν όμως το σχέδιο δεν πάει καλά, τότε γίνεται αφόρητος.

Ο Παρθένος είναι... πιο τελειομανής πεθαίνεις- όλα πρέπει να είναι τέλεια, άψογα, όχι απλά καλά. Είναι οργανωμένος, λογικός, εργάζεται σκληρά, πάντα έχει ένα πλάνο κι ένα όραμα και δεν ξοδεύει την ενέργειά του έτσι, άσκοπα. Αν όμως τα πράγματα χαλάσουν και επικρατήσει το χάος, δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του!

Όταν ένας Αιγόκερως έχει το μυαλό του σε έναν στόχο, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει από τον να τον πετύχει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικό ή την κοινωνική του καταξίωση. Θα είναι προσεκτικός, προσηλωμένος, θα κάνει κινήσεις στρατηγικής, θα προσπαθήσει πολύ, θα εργαστεί για όσο καιρό απαιτείται και στο τέλος θα τα καταφέρει. Αν όμως κάτι στραβώσει και η δουλειά πάει πίσω, επειδή έχει προσπαθήσει πολύ, δεν θα συγχωρήσει όποιον ήρθε στο δρόμο του και του χάλασε τα σχέδια.

Πηγή: pink.gr