"Έσκασε" η σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα για όλα τα ζώδια - Η Νέα Σελήνη θα φέρει τα πάνω κάτω

Η πρόβλεψη της αστρολόγου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας 26/9 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ και ο Κώστας Λεφάκης έχει προειδοποιήσει για ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 26/9

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα προλογίζει σημαντικές αλλαγές έρχονται στον τομέα των προσωπικών σας. Με αφετηρία την σημερινή μέρα, ένας κύκλος στα αισθηματικά σας κλείνει και ένας νέος αρχίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Νέα Σελήνη στον τομέα της εργασίας (υγεία) είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών που έρχονται σε αυτόν. Ένα κεφάλαιο κλείνει, ενώ ένα νέο ξεκινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα δείχνει πως μια κατάσταση ολοκληρώνεται και περνά σε ένα επόμενο, καλύτερο στάδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού είναι ένας δείκτης σημαντικών αλλαγών σε πρόσωπα ή καταστάσεις που αφορούν αυτούς τους τομείς.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείτε τις ιδέες σας στο περιβάλλον σας, αλλά και η αλληλεπίδρασή σας με αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον τομέα των οικονομικών σας σήμερα η Νέα Σελήνη και είναι δείκτης σημαντικών αλλαγών στο πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, έτσι καταστάσεις φθαρμένες που ίσως σας πόνεσαν κλείνουν τον κύκλο τους, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη δείχνει πως κάποια παρασκηνιακή δράση, είτε δική σας, είτε τρίτων τελειώνει επεισοδιακά, ενώ καταστάσεις που σας πόνεσαν, κλείνουν οριστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο φιλικό σας κύκλο, σε ομάδες στις οποίες συμμετέχετε ή συλλογικές δράσεις με τις οποίες ασχολείστε ενδέχεται να υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές,
με την Νέα Σελήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα προοικονομεί σημαντικές αλλαγές στην εργασία-καριέρα.
Ένα κεφάλαιο κλείνει, και ένας νέος κύκλος αρχίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται σημαντικές αλλαγές, αφού καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, τελειώνουν και δίνουν την θέση τους σε νέες θετικότερες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η Νέα Σελήνη δείχνει πως έρχονται αλλαγές σε οικονομικά τρίτων αλλά και στα βαθιά σας συναισθήματα, το αξιακό σας σύστημα και την επαφή σας με την ύλη.

Αυτά τα 3 ζώδια δημιουργούν συχνά εντάσεις και καβγάδες

ΛΈΩΝ

Οι Λέοντες είναι φωνακλάδες και drama queens και μπορεί να είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί σου όταν πρόκειται για διαφωνία. Ακόμα κι αν το θέμα μπορεί να λυθεί με ηρεμία, οι Λέοντες θα αναζητήσουν έναν τρόπο να το φτάσουν στα άκρα, ειδικά αν έχεις χτυπήσει ένα ευαίσθητο σημείο τους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν λεκτικές ύβρεις, κατηγορίες και να ξεπεράσουν τα όρια. Ο καλύτερος τρόπος για να τερματίσεις μια μάχη με τους Λέοντες είναι να απολογηθείς και να καταλάβεις τι πήγε στραβά για να αποφύγεις ξανά παρόμοιες καταστάσεις.

ΤΑΎΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αλλά δε θα τσακωθούν μαζί σου εάν δε ξεκινήσεις εσύ το battle. Αν αρχίσουν, μπορούν να συνεχίσουν τον καβγά για ώρες και δεν τους αρέσει να παραδέχονται ότι κάνουν λάθος, γιατί έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση για το γεγονός ότι .... σπάνια κάνουν λάθος.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Οι Σκορπιοί μπορούν να κλιμακώσουν μια απλή συζήτηση σε πολύ έντονη, χωρίς καν να το καταλάβεις. Μπορεί να πυροδοτηθούν πανεύκολα και επίσης θα υπερασπιστούν έντονα τον εαυτό τους σε μια διαμάχη. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικοί στο τι λένε, οπότε αν τσακωθείς μαζί τους, θα πουν κάτι πολύ επώδυνο και δε θα το πάρουν ποτέ πίσω, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να "ανατιναχτείς".

Πηγή: Pink.gr