Καμπανάκι κινδύνου από τον Κώστα Λεφάκη: «Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και τυχερά παιγνίδια σήμερα» - Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash / Markus Spiske
Unsplash / Markus Spiske

Τρίτη 3 Οκτωβρίου σήμερα. Κάποια ζώδια πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω σήμερα, στα οικονομικά στα ερωτικά, αλλά και στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Ο Κώστας Λεφάκης συμβουλεύει το καθένα από αυτά, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα (δείτε εδώ πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ο ανάδρομος Πλούτωνας και ο Κρόνος).

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σας παρακινεί έντονα ερωτικά. Δείτε την σχέση σας με περισσότερο ρομαντισμό και ιδεαλιστική διάθεση. Μην κάνετε τολμηρές κινήσεις στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερη ευαισθησία δείχνετε σήμερα, και έχετε διάθεση να μιλήσετε με κόσμο και ακόμα να …ερωτευτείτε. Μην παίρνετε τελεσίδικες αποφάσεις στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας πιέσουν και να μην σας αφήσουν να δουλέψετε όπως θα θέλατε. Δείξτε περισσότερη ευελιξία και μην αποθαρρύνεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε χαλαρά με καθημερινά θέματα. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με κόσμο που τρέφει κάποια εκτίμηση για το άτομό σας. Κάντε έξυπνες κινήσεις ή σχέδια.

ΛΕΩΝ

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες τού σπιτιού σας, και ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας. Κάποια τάση επιπολαιότητας που σας διακατέχει μπορεί να σας οδηγήσει σε προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην είστε επιπόλαιοι στο περιβάλλον τού σπιτιού σας, και μην κολακεύεστε τόσο εύκολα από κάποια άτομα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές σας.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα και τυχερά παιγνίδια σήμερα. Μην είστε βιαστικοί στις κινήσεις σας, ειδικά στα οικονομικά σας. Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας κοστίσει σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε να μην αγανακτείτε αν κάποια πράγματα δεν γίνονται σωστά. Η μέρα μπορεί να σας προσφέρει μια ευχάριστη είδηση. Μην είστε εριστικοί με άτομα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ονειρευτείτε έναν ιδανικό χώρο στο σπίτι σας, και τελειώστε με ασφάλεια τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ξανασκεφτείτε τρόπους για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σας απαιτεί προσοχή από κακούς χειρισμούς. Εκφράστε με πάθος τα αισθήματά σας, αλλά αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας. Μην δανείσετε χρήματα σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα σήμερα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, και το ενδιαφέρον σας στρέφεται στις σχέσεις σας. Όλες οι προϋποθέσεις είναι θετικές για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται τώρα στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Έχετε κάθε λόγο να ξεφύγετε από τις έννοιες των οικονομικών σας πλέον. Γίνετε πιο κοινωνικοί στην συμπεριφορά σας.

Πηγή: elle.gr