"Αποφύγετε εντάσεις" - Άσχημα νέα από την Λίτσα Πατέρα για Ταύρους, Καρκίνους και...

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις καθημερινές αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 23/6 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει κάθε φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ και η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποίησε για μερικά ζώδια.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τα ζώδια σήμερα 23/6

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Θα προωθηθούν πάντως οικονομικά θέματα με την είσοδο της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- στους Διδύμους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, συναντήσεις, επαφές ευνοούνται. Ασχοληθείτε με σχέσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Από σήμερα όμως το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

ΛΕΩΝ

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης πλέον στους Διδύμους φέρνει κοντά σας φίλους ή νέους έρωτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως ο επαγγελματικός-κοινωνικός χώρος λέει πολλά! Επωφεληθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Η είσοδος της Αφροδίτης -κυβερνήτη σας- στους Διδύμους υπόσχεται πολλά για την συναισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (α’ και β’ δεκ).

Λίτσα Πατέρα ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Από σήμερα όμως «γλυκαίνει» το κλίμα στα προσωπικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι αλλάζει από σήμερα στην συναισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα (α’ δεκ) εντάσεις (γ’ δεκ).

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας φορτίζουν.

Τα ζώδια που είναι τα πιο ξεροκέφαλα του ζωδιακού κύκλου

Ένας Κριός θα σε εξαντλήσει μέχρι να γίνει το δικό του! Έχει αυτή την ακατανίκητη θέληση για νίκη, γεμάτος ενεργητικότητα, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί - όσο κι αν είναι δύσκολο γιατί έχει βάλει σαν στόχο και φυσικά δεν τον νοιάζει καν τι γνώμη θα σχηματίσουν για εκείνον.

Ο Λέων θέλει να τον αγαπούν όλοι - αυτή η ανάγκη για μια γενική αποδοχή, τον θαυμασμό και τη δόξα τον κάνει πολλές φορές αδιανόητα ανασφαλή και περίεργο στη συμπεριφορά.

Ο Καρκίνος φαίνεται ευγενικός και ευαίσθητος αλλά μέσα του ένας άλλος εαυτός θέλει να ρισκάρει, να κυκλοφορεί σε μέρη πολυτελή, να εισβάλλει στους κατάλληλους κύκλους και να γνωρίζεται με καταξιωμένα άτομα - όλα καλά ως εδώ, αν όμως το σχέδιο δεν πάει καλά, τότε γίνεται αφόρητος.

Ο Παρθένος είναι... πιο τελειομανής πεθαίνεις- όλα πρέπει να είναι τέλεια, άψογα, όχι απλά καλά. Είναι οργανωμένος, λογικός, εργάζεται σκληρά, πάντα έχει ένα πλάνο κι ένα όραμα και δεν ξοδεύει την ενέργειά του έτσι, άσκοπα. Αν όμως τα πράγματα χαλάσουν και επικρατήσει το χάος, δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του!

Όταν ένας Αιγόκερως έχει το μυαλό του σε έναν στόχο, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει από τον να τον πετύχει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικό ή την κοινωνική του καταξίωση. Θα είναι προσεκτικός, προσηλωμένος, θα κάνει κινήσεις στρατηγικής, θα προσπαθήσει πολύ, θα εργαστεί για όσο καιρό απαιτείται και στο τέλος θα τα καταφέρει. Αν όμως κάτι στραβώσει και η δουλειά πάει πίσω, επειδή έχει προσπαθήσει πολύ, δεν θα συγχωρήσει όποιον ήρθε στο δρόμο του και του χάλασε τα σχέδια.

Πηγή: pink.gr