Άγριο ξέσπασμα της γιαγιάς της Δώρας Ζέμπερη! Οι κατηγορίες της κατά της μητέρας της άτυχης 32χρονης! (βίντεο)

Άγριο ξέσπασμα της γιαγιάς της Δώρας Ζέμπερη! Οι κατηγορίες της κατά της μητέρας της άτυχης 32χρονης! (βίντεο)

Η δολοφονία της άτυχης Δώρας Ζέμπερη έχει συγκλονίσει στο πανελλήνιο.


Η γιαγιά της άτυχης 32χρονης, Θεοδώρα Ζέμπερη, μίλησε για πρώτη φορά στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" και η εξομολόγησή της πραγματικά συγκλονίζει.

"Καλό κορίτσι ήτανε. Εγώ την αγάπαγα μέσα από την ψυχή μου, κλαίμε, τι να κάνουμε, Πήγα και της άναψα κερί στην εκκλησία. Ερχόταν σε μένα και διάβαζε, και της έλεγα να μην διαβάζει τόσο, και μου έλεγε θα περάσω εκεί που ήθελα. Με πήρε και μου είπε ότι μου σκοτώσανε τη Θοδώρα ο γιος μου. Διαβάστε παρακάτω...

Με τον μπαμπά της είχε επαφές, και τον βοήθαγε, να λέμε την αλήθεια. Η μάνα της ήταν παντρεμένη με άλλον, ο γιος μου πήρε άλλη. Κάνα δυο χρόνια είχα να τη δω, της έδωσα 4000 ευρώ να πληρώσει, γιατί χρωστούσε το κορίτσι, η μάνα της με πήρε και με απειλούσε, και της είπα πως ό,τι είχα της το έδωσα. Δεν είχε επαφές με τη γυναίκα του,. το παιδί έφυγε άδικα, και όποιος το έκανε αυτό, να το λάβει στα παιδιά του!

Δεν μου είπε ότι πέρναγε έξω από το νεκροταφείο την ώρα του φόνου. Δεν είδα τη νύφη μου, τι να της πω κιόλας. Δεν τα άφηνε η μάνα τους να με δουν τα άλλα εγγόνια. Να τον πιάσουν να τον γδάρουν αυτός που το έκανε!" κατέληξε. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: