Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η σκοτεινή ιστορία διαμερίσματος στην Κηφισιά που σκοτώθηκε το 6χρονο αγγελούδι!

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η σκοτεινή ιστορία διαμερίσματος στην Κηφισιά που σκοτώθηκε το 6χρονο αγγελούδι!
Ποια η σκοτεινή ιστορία διαμερίσματος στην Κηφισιά που σκοτώθηκε 6χρονο;

Μια άγνωστη και σπαρακτική ιστορία «κρύβει» το διαμέρισμα του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Ζηρίνη 23 στην Κηφισιά. Από εκεί, το Σάββατο 11.02.2017 έπεσε στο κενό ένα 6χρονο αγόρι. Πριν 20 χρόνια, το ίδιο είχε κάνει ένα 18χρονο κορίτσι. διαβάστε παρακάτω...

Πάτμος: Συνελήφθη 34χρονος για υπόθεση βιασμού!


Κι αν η πτώση του 6χρονου αγοριού ήταν ένα τρομερό δυστύχημα, το περιστατικό πριν από 20 χρόνια ήταν αυτοκτονία. Αυτό που «ακουγόταν» σαν μια ιστορία που κανείς δεν ήθελε να πιστέψει έρχεται να επιβεβαιώσει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Και να φέρει στο φως μια τραγική ιστορία.



Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα: Δείτε σε ποιους δρόμους επικρατεί το αδιαχώρητο! (χάρτες)

Ήταν Ιούνιος του 1997 όταν η 18χρονη Θάλεια Τσίτσου μάθαινε από έναν συμμαθητή της στο 3ο λύκειο Νίκαιας ότι είχε πέσει κάτω από τη βάση σε δυο μαθήματα στις εξετάσεις. Φοβόταν την αντίδραση των γονιών της και αποφάσισε να βάλει τέλος της ζωής της.

Είχε περιπλανηθεί πολλές ώρες έως ότου να φτάσει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος στον 4ο όροφο και της άνοιξε ένας 70χρονος άνδρας που έμενε τότε εκεί.

Τα χέρια της ήταν γεμάτα αίματα. Είχε προηγουμένως επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες της με μαχαίρι που είχε στην τσάντα της.

Ευχάριστα νέα για την 20χρονη που ακρωτηριάστηκε! Γιατροί κατάφεραν να σώσουν το χέρι της

Κλαίγοντας παρακάλεσε τον 70χρονο να μπει στο διαμέρισμα για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Τον παρακάλεσε να της δώσει ένα ποτήρι νερό.



Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας πήγε για να το φέρει, εκείνη βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. Βρήκε στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος και έπεσε στο κενό.

Φρικάρει το έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Με σακούλα στο κεφάλι και γεμάτη αίματα βρέθηκε 48χρονη!


Ήταν το ίδιο μπαλκόνι από το οποίο, σχεδόν 20 χρόνια μετά, θα έπεφτε στο κενό το 6χρονο αγοράκι. Και τότε, όπως και το περασμένο Σάββατο, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και χειρουργήθηκε αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν άντεξε και πέθανε.