Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ραγίζουν καρδιές ο παππούς και η γιαγιά της άτυχης 32χρονης! Η αποκάλυψη για τα χρέη on air! (βίντεο)

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ραγίζουν καρδιές ο παππούς και η γιαγιά της άτυχης 32χρονης! Η αποκάλυψη για τα χρέη on air! (βίντεο)
Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ταξίδεψε στην Ηλεία, και συνάντησε τον παππού και τη γιαγιά της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη. Βόμβα στην αγορά: Τα «λουκέτα» που θα «γκρεμίσουν» τα ελληνικά νοικοκυριά!

"Καλό παιδί ήτανε, γραμματισμένη, εφοριακός, στη δουλειά της, τι άλλο να πω; Πολύ καλό κορίτσι! Εγώ την είχα βοηθήσει, εκεί που μπορούσα. Της έδινα, τα πλήρωσα εδώ στην Αμαλιάδα, 4000 ευρώ, έχω και τις αποδείξεις. Θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος, και να τον σφάξουνε! Μου έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια, όταν το άκουσα. Άκουσα ότι δεχότανε απειλές!" είπε η γιαγιά της άτυχης 32χρονης. Διαβάστε παρακάτω...

"Της έδινα χρήματα, αν δεν είχε ο πατέρας της. Θα τον σφάξω τον φονιά με τα νύχια! Εγώ παππούλη μου έλεγε δεν πειράζω κανέναν! Εγώ το σπούδαζα το παιδί" είπε από πλευράς ο παππούς της.

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: «Θα σκότωνα τον φονιά!» Άγριο ξέσπασμα από τον θείο της άτυχης 32χρονης! (βίντεο)

Δείτε όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: «Τη σκότωσε με…» Η ανατριχιαστική αποκάλυψη από τον παππού της άτυχης 32χρονης! (βίντεο)