Δολοφονία Μαρκόπουλο: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της 17χρονης Μαρίνας

Δολοφονία Μαρκόπουλο: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της 17χρονης Μαρίνας
Θα μπορούσε να είναι η Φραγκογιάννού στη "Φόνισσα" του Παπαδιαμάντη. Η Άσπα όμως δεν έζησε μια βασανισμένη ζωή. Είχε μια σπουδαία καριέρα, δεν ήταν φτωχή, ο σύζυγός της την υπεραγαπούσε και είχαν μια πανέμορφη κόρη που λάτρευε. Τι την έσπρωξε να κατακρεουργήσει την 17χρονη Μαρίνα και να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της;

Όλα συνέβησαν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10/2017). Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο τραγικός 53χρονος πατέρας, ενώ βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού, άκουσε καυγά ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη. διαβάστε παρακάτω…



Όταν επιχείρησε να βγει από το υπόγειο, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει μέσα. Όταν ο 53χρονος κατάφερε να βγει από το υπόγειο, χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο, αντίκρισε νεκρές τη μητέρα και σύζυγός και την κόρη τους στον κήπο του σπιτιού.

Ανατριχιάζει η νέα ανάρτηση της αδερφής της 32χρονης: «Αγαπημένε μου άγγελε σε χρέωσε ο «πατέρας» και…»

Μια εβδομάδα μετά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ψυχολογικά διαταραγμένη μάνα κατέσφαξε με 34 μαχαιριές την 17χρονη κορούλα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεί η 17χρονη σε μια απέλπιδα προσπάθεια σωτηρίας καταφέρνει να πηδήξει από το μπαλκόνι του υπνοδωματίου της. Τα δέντρα ανακάμπτουν την πτώση της γι αυτό και το άψυχο κορμί της δεν έφερε κατάγματα και το κορίτσι σκάει στο δάπεδο του γκαράζ. Η μητέρα κατευθύνεται προς το μέρος της από το εσωτερικό του σπιτιού και αρπάζοντας ένα τρίτο μαχαίρι τη μαχαιρώνει στο λαιμό.

Ύστερα προσπαθεί να κόψει τον δικό της και δεν τα καταφέρνει και αντ'αυτού κόβει τις φλέβες της.

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα για πρώτη φορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας το προσωπάκι της 17χρονης αδικοχαμένης Μαρίνας.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Αποκάλυψη σοκ του πατέρα της 32χρονης Δώρας: «Ίσως πήρα κούρσα τον δολοφόνο της κόρης μου… » (Video)




 

Πηγή φωτογραφιών: Πρώτο Θέμα