Έκτακτο! Συνελήφθη ο δολοφόνος της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη...

Έκτακτο! Συνελήφθη ο δολοφόνος της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη...

Συνελήφθη ο άνδρας που δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό, Δώρα Ζέμπερη, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές.


Σύμφωνα με τον "Αντ1" πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές, για υποθέσεις σχετιζόμενες με ναρκωτικά.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 60χρονο, ή για την ακρίβεια έναν άντρα μεταξύ 57 και 60 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού. (Δείτε εδώ) Διαβάστε παρακάτω...

Η αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας, είχε μεταβεί στην Ομόνοια, μιάμιση ώρα μετά τη δολοφονία, και πούλησε το κινητό τηλέφωνο σε μαγαζί της Μενάνδρου, όπου και καταγράφηκε από τις κάμερες. (Δείτε εδώ)


Ο ίδιος εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος από την πίσω πλευρά του νεκροταφείου, βγήκε στη λεωφόρο Ηρακλείου και από εκεί κατευθύνθηκε στην Ομόνοια, με μηχανάκι και όχι με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Όσο για το κίνητρό του; Αυτό ήταν καθαρά η ληστεία! Ήθελε απλά να πάρει την τσάντα της, εκείνη αντιστάθηκε, και ο ίδιος άρχισε να τη μαχαιρώνει για να την καταστείλει, και όχι να τη σκοτώσει. (Δείτε εδώ)



ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελληνική Αστυνομία, όταν εντοπίστηκε μία γυναίκα νεκρή και μαχαιρωμένη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα - που είναι 32 ετών - έφερε πολλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Τα πρώτα συμπεράσματα κάνουν λόγο για δολοφονία, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν την ταυτότητα του θύματος ενώ σημειώνεται ότι για περίπου 10 λεπτά διακόπηκε η κυκλοφορία του ΗΣΑΠ προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.

«Σκάσε μωρή πουτ@ν@… Θα σου δείξω πως είναι…» – Σοκάρουν οι μαρτυρίες των θυμάτων του δολοφόνου Ζαφειρόπουλου!

Η Αστυνομία εξετάζει πλέον δύο βασικά σενάρια με το ένα εξ αυτών να είναι η ληστεία μετά φόνου. Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται από τις Αρχές είναι να υπάρχει στην περιοχή κάποιος τοξικομανής ή ψυχοπαθής και να έδρασε με αυτόν τον εγκληματικό τρόπο.


Ξέσπασε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού του ΣΔΟΕ, η οποία δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18/10), μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, κάνοντας λόγο για «πληρωμένο δολοφόνο» και καλώντας το Σώμα να αποκαλύψει τις υποθέσεις που χειριζόταν.
«Να βγει σήμερα το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις χειριζόταν το παιδί» ζήτησε το πρωί της Πέμπτης, ο τραγικός πατέρας της 32χρονης, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο χθες ενώ επισκεπτόταν το Β' Νεκροταφείο, στα Πατήσια.





«Ποια λαμόγια κυνηγούσαν το παιδί μου και το φάγανε» ξέσπασε ο πατέρας, αναφέροντας ότι η κόρη του του είχε πει ότι χειριζόταν μεταξύ άλλων την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Αυτή είναι η άτυχη γυναίκα:

dolofonia sdoe3

Όπως δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η κοπέλα πήγαινε καθημερινά στο νεκροταφείο προκειμένου να αφήσει λουλούδια στον τάφο ενός φίλου της, τον οποίο είχε «χάσει» πρόσφατα.

Τέλος οι «τζαμπατζήδες»: Πότε θα κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς των ΜΜΜ;

Γύρω στις 17:30 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι χτυπώντας την αρκετές φορές. Η κοπέλα φέρεται να σύρθηκε για λίγα μέτρα πριν ο δολοφόνος την πλησιάσει και την χτυπήσει μια ακόμα φορά στην πλάτη, σκοτώνοντάς την.

Σημειώνεται ότι στο σημείο βρέθηκε η τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα αλλά δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα βρω και θα σκοτώσω το δολοφόνο», είπε ο τραγικός πατέρας, επιμένοντας ότι πρόκειται για «πληρωμένο δολοφόνο» ο οποίος είχε να κάνει με τις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη στο Δικαστικό του ΣΔΟΕ.

Βόμβα στην αγορά με τον… «νέο» Σκλαβενίτη! Δεν «τραβάει» και έρχονται… λουκέτα;


«Η Δώρα δεν φοβόταν», δήλωσε ο πατέρας της άτυχης 32χρονης, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι η δολοφονία της κόρης του σχετίζεται με τη δουλειά της, αφού όπως λέει «αν ήταν κοινός εγκληματίας, θα έπαιρνε την τσάντα της και θα έφευγε».