Δολοφονία Πετρούπολη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 18χρονης! Το τελευταίο του αντίο στα social media

Δολοφονία Πετρούπολη: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 18χρονης! Το τελευταίο του αντίο στα social media
Ο άδοξος χαμός της 18χρονης Ειρήνης στην Πετρούπολη από τα χέρια του πατέρα της, όπως είναι φυσικό, έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο. Η είδηση ότι τελικά το κορίτσι έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, βύθισε τους πάντες στη θλίψη.

Συγκλονισμένος δηλώνει και ο σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τον "Άγγελό του", όπως ο ίδιος την χαρακτηρίζει, της λέει το τελευταίο αντίο με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. διαβάστε παρακάτω...

"Καλό ταξίδι άγγελε μου έφυγες και άφησες τον άντρα σου πίσω που σαγαπάει πολύ... και θα σε περιμένω... Γυναικα μου ομορφη ψυχή μου πριγκιπισα μου φως της ζωης μου οικογενια μου παιθανες εσυ και παιθανα εγω ο μισος μαζι σου σαγαπαω και θα σε αγαπαω για παντα καλο ταξιδι αγγελε μου σε πηρε εκει ψηλα να σε προσεχει ο θεος διπλα του... Μου λυπεις παρα πολυ... μου λυπεις ηλιαχτιδα μου"

 



Δείτε για πρώτη φορά το προσωπάκι του άτυχου κοριτσιού εδώ. Στιγμές από την ζωή της που χαμογελούσε και τα μάτια της έλαμπαν από ευτυχία...

διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σοκαριστικές εξελίξεις στην τραγωδία της Πετρούπολης! Η απόφαση των δικαστικών αρχών για τον πατέρα της 18χρονης

«Ήταν μη αναστρέψιμη η κατάστασή της…» Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής που εξέτασε την άτυχη 18χρονη από την Πετρούπολη! (βίντεο)

Τέλος στο θρίλερ: Γι’ αυτό οι αρχές πιστεύουν ότι τα οστά στην Μάνη ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου!