Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο: \"Πεθαίνει σαπίζοντας μέσα στο κελί! Σε άθλια κατάσταση, τα πόδια του αιμορραγούν!\"

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο: \
Μία πραγματική βόμβα αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή Happy Day. Λίγο πριν κλείσει τη σύνδεση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρίσκεται σε κακό χάλι η υγεία του και πως σιγά σιγά πεθαίνει μέσα στο κελί.

Συγκεκριμένα τόνισε πως: «Ήθελα να πω και θέλω αυτό να το απομαγνητοφωνήσουν στο Μέγαρο Μαξίμου και να το πάνε του Τσίπρα. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Τηλεφώνημα από έναν ποινικό -μεγάλο όνομα. Μου είπε το εξής: «Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας! Είναι ντροπή σας, εσείς οι έξω που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα».

Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη αιμορραγούν! Βρίσκεται σε άθλια κατάσταση η υγεία του. Ναι μεν έχει πνευματική διαύγεια, αλλά είναι στα μαύρα του τα χάλια! Ο Άκης μπορεί να εγκλημάτησε και μπορεί να τιμωρήθηκε γι’ αυτό, δεν είναι όμως μόνο ο Άκης. Όλα αυτά τα παιδιά της εξουσίας που πέρασαν ζάχαρη στον στρατό, φρόντισε ο Άκης γι’ αυτό. Τουλάχιστον, τσίπα φιλότιμο να έχουν πάνω τους! Ένα πολιτικό σύστημα που δεν μπορεί να κάνει αυτοκάθαρση, βρήκαν το θύμα, το έβαλαν μέσα, είναι 5 χρόνια που σαπίζει, πεθαίνει ο γέρος… Μίλησα και με γιατρούς και δεν θα το έλεγα αν δεν είχα διαβεβαιώσεις ότι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση»

 

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με χιόνια από το βράδυ! Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα «λευκά»;

Θρήνος στην Πάτρα: Οι άγνωστες αλήθειες του φοιτητή και της 40χρονης που αυτοκτόνησαν

Προσοχή! Έρχεται η «Αριάδνη 2»: Πότε θα πρέπει να περιμένουμε χιόνια και στην Αθήνα;