Τραγωδία στην Κηφισίας: Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο

Τραγωδία στην Κηφισίας: Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο
Μια οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε μετά τις 9 το πρωί στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του ΚΑΤ.Πατέρας και κόρη βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ η μητέρα τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ένα φορτηγάκι που ξέφυγε από την πορεία του έπεσε πάνω στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.



Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, το φορτηγάκι το οποίο κατευθυνόταν προς Αθήνα, ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το ΙΧ στο οποίο επέβαινε η τριμελής οικογένεια.

Πάνω στα δύο οχήματα έπεσαν δύο άλλα αυτοκίνητα τα οποία υπέστησαν μόνο υλικές ζημιές.

Από τα συντρίμμια του πρώτου ΙΧ ανασύρθηκαν νεκροί ο πατέρας και η κόρη, και βαριά τραυματισμένη η μητέρα. Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο ΚΑΤ.

Η αιτία του τραγικού δυστυχήματος ερευνάται από την Τροχαία Κηφισιάς, που διενεργεί προανάκριση. Λόγω του δυστυχήματος το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά παρέμεινε κλειστό για αρκετή ώρα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Γιάννης Καλλιάνος φέρνει τα πάνω – κάτω στις καιρικές προβλέψεις: Από πότε μέχρι πότε θα χιονίσει στην Αθήνα – Τι συμβαίνει με τη Θεσσαλονίκη

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Σοκάρει η απολογία του 39χρονου που σκότωσε την παιδοψυχίατρο στη Λαμία – «Βρωμιάρα, με πρόδωσες και εμένα και το έθνος μας»!

Ο Σάκης Αρναούτογλου «ξεσκεπάζει» τον επικείμενο χιονιά! Δείτε τους χάρτες με τις περιοχές όπου αναμένεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις! (Photos)