Ξέσπασε η γιαγιά της μικρής Άννυ και μάνα του Σάββα: \"Με τί το έκοψες; Με μαχαιρι μικρό; Μ...κα, μ...κα!\"

Ξέσπασε η γιαγιά της μικρής Άννυ και μάνα του Σάββα: \
Σε μία απόφαση-καταπέλτη αντίστοιχη της απαξίας των πράξεων των κατηγορουμένων οδηγήθηκε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας που δίκασε την υπόθεση της ανατριχιαστικής δολοφονίας και εξαφάνισης του πτώματος της 4χρόνης Άννυ.

Το Δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα και χωρίς ελαφρυντικό στον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ και τον Νασίφ Αχμέντοφ την ποινή της ισοβίου κάθειρξης για την από κοινού δολοφονία της Άννυ στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Μιχάηλ Βόδα. Μάλιστα το Δικαστήριο έκρινε πως οι δύο κατηγορούμενοι τέλεσαν τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της Άννυ χωρίς τη συμμετοχή τρίτου προσώπου όπως ανέφερε το παραπεμπτικό βούλευμα.



Το ξέσπασμα της γιαγιάς

Κατά την τελευταία διακοπή της δίκης για να αποφανθεί το δικαστήριο επί των κατασχεμένων αντικειμένων, η μητέρα του Σάββα συντετριμμένη απευθύνθηκε στο γιο της που καθόταν στο εδώλιο.

"Η θα πεις την αληθεια ή θα την πω εγώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο.. " του φώναξε για να λάβει την απάντηση του καταδικασθέντα στη βουλγαρική γλώσσα.

Ο διαλογος που ακολούθησε ήταν τόσο στα βουλγαρικά, όσο και στα ελληνικά με την μητέρα του Σάββα να βγαίνει εκτός αίθουσας φωνάζοντας: "Με τί το έκοψες; Με μαχαιρι μικρό; Μ...κα, μ...κα!".



Όταν ανέβηκε μάλιστα η έδρα για να ανακοίνωσει την απόδοση των κατασχεθέντων, η μητέρα του Σάββα απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο και ζήτησε να παρέμβει.

Μητέρα Σάββα: Κύριε πρόεδρε θέλω να πω κάτι

Πρόεδρος: Η ακροαματική διαδικασία έχει λήξει δεν μπορείτε να μιλήσετε τώρα!

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Βαρύς ο πέλεκυς για την δολοφονία της μικρής Άννυ: Ισόβια στον πατέρα και τον Νικολάι – Ποια είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη μητέρα;

Μικρή Άννυ: Ένοχοι Σάββας και Νικολάι για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό – Ένοχη και η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

«Πάγωσαν» οι Αρχές: Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με τους τρεις νεκρούς!

Τα καλύτερά μας σήμερα

Τσόκερ Λαιμού: Το φετινό αγαπημένο σου κόσμημα!

Γεμίζεις πολλές φορές το ίδιο πλαστικό μπουκάλι; Δες έναν κίνδυνο που δεν ήξερες…

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τακτοποίησε» τις κορούλες της και βγήκε βόλτα με τις κουμπάρες της!