Οι 5 ανδρικές φιλίες της ελληνικής showbiz που θα παίρναμε όρκο πως δεν θα χαλάσουν ποτέ!

Οι 5 ανδρικές φιλίες της ελληνικής showbiz που θα παίρναμε όρκο πως δεν θα χαλάσουν ποτέ!

Τους βλέπαμε παντού μαζί, ο ένας δεν πήγαινε σχεδόν πουθενά χωρίς τον άλλο και κατέληξαν ως δίδυμο να μοιράζονται μεταξύ άλλων και την επαγγελματική τους επιτυχία.


Τα ονόματά τους συνδέθηκαν άρρηκτα και όλοι τους θεωρούσαν αδελφικούς φίλους μέχρι τη στιγμή που όλα… κατέρρευσαν.

Το τέλος της φιλίας των ανδρών που θα δείτε στη συνέχεια ήρθε ξαφνικά και χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση. Διαβάστε παρακάτω...

Τα Μέσα ασχολήθηκαν πολύ με το παρασκήνιο του τσακωμού τους, κανείς ποτέ, όμως, δεν πήρε σαφή απάντηση για τον λόγο που οι 5 αυτές αντρικές φιλίες έληξαν τόσο μα τόσο άδοξα.

Το τέλος της καθεμιάς από αυτές κρύβει τα δικά του μυστικά και τις δικές του ίντριγκες, ωστόσο παρά το άσχημο φινάλε, μέχρι σήμερα θα ακούσει κανείς τα ονόματά τους να πηγαίνουν «πακέτο».

Γιατί αυτά τα δίδυμα, βλέπετε, δεν ξεχνιούνται!

Αντώνης Κανάκης – Σωτήρης Καλυβάτσης



Υπήρξαν χρόνια φίλοι και μοιράστηκαν την επιτυχία του «Α.Μ.Α.Ν» ως το απόλυτο τηλεοπτικό δίδυμο. Ωστόσο, η σχέση τους χάλασε ξαφνικά, με τους δυο τους να είναι κατηγορηματικοί: Η φιλία αυτή έχει λήξει.

Σε συνέντευξή του μερικά χρόνια πριν, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε δηλώσει πως μετά από 12 χρόνια συνεργασίας δε μιλάει πια με τον πρώην κολλητό του πολύ απλά γιατί «δεν έχουν κάτι να πουν».

Ο Κανάκης από τη μεριά του χαρακτήρισε το θέμα ως «λεπτό κι ευαίσθητο». Για τα ξαναβρούν, φυσικά, ούτε λόγος…

Γιώργος Λιάγκας – Δημήτρης Ουγγαρέζος



Ένας τσακωμός λόγω… αλλαγής τηλεοπτικής στέγης. Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν γίνει σχεδόν σιαμαίοι κυρίως λόγω της συνεργασίας τους στο «Πρωινό mou» του Mega.

Όταν Λιάγκας – Σκορδά πήραν μεταγραφή για τον Ant1, ο Δημήτρης αρνήθηκε να τους ακολουθήσει, καθώς είχε ήδη «κλείσει» με το κανάλι της Μεσογείων για 2 επιπλέον χρόνια. Ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε την πράξη του αυτή ενός είδους «προδοσία», με κανέναν από τους δυο τους να μην κάνει βήμα πίσω.

Σήμερα, λέγεται πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί –όσο αυτό είναι δυνατό- καθώς είχαν χρόνια να μιλήσουν. Φίλους, πάντως, δεν τους λες…

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης



Αυτός κι αν ήταν «χωρισμός». Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα μέσα από το «World Party». Ήταν κολλητοί φίλοι και δεν το έκρυβαν, γι’ αυτό και οι είδηση του μεταξύ τους τσακωμού αρχικά δεν έγινε πιστευτή.

Τα γεγονότα, όμως, απέδειξαν πως το πρώην τηλεοπτικό δίδυμο είχε αποφασίσει για τα καλά να πάρει χωριστούς δρόμους. Το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Μαυρίδη για τον πάλαι ποτέ κολλητό του, όταν ο Σάκης αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση παρουσίασης του Survivor.

«Ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ, όμως, ότι από τη στιγμή που ο Σάκης κάνει το Survivor δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας.

Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά», δήλωνε μερικούς μήνες πριν ο ίδιος.

Δηλώσεις, βέβαια, που τώρα βρίσκει μπροστά του, καθώς η απόφασή του να ταξιδέψει στις Φιλιππίνες για το «Nomads» εξαγρίωσε το κοινό.

Εμ, έτσι πάνε αυτά. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες κύριε Μαυρίδη…

Γρηγόρης Αρναούτογλου – Αντώνης Κανάκης



Δεν τον λες και τυχερό τον Αντώνη Κανάκη στο θέμα της φιλίας μιας και ακόμα ένας κολλητός του εξαφανίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τη ζωή του.

Ο λόγος φυσικά για τον φίλο και συνέταιρό του, Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο πλέον δε μιλιούνται. Πολλοί υποστήριξαν πως η καυστική σάτιρα του Κανάκη απέναντι στον Γρηγόρη στο «Ράδιο Αρβύλα» αποτέλεσε την αιτία που οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί.

Ωστόσο, οι κακές γλώσσες θέλουν τα αίτια της μεταξύ τους κόντρας να είναι πολύ βαθύτερα.

Φοίβος – Γιώργος Λεμπέσης



Γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω. Ποιος, όμως, μπόρεσε ποτέ να ξεχάσει το καλλιτεχνικό δίδυμο Φοίβος – Λεμπέσης που μας χάρισε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των ‘90s – ‘00s; Ο Γιώργος Λεμπέσης χρωστά αναμφίβολα την επιτυχία του στον γνωστό συνθέτη και στιχουργό, δεν παύει όμως να δηλώνει μέχρι σήμερα πικραμένος για τη συμπεριφορά που ο Φοίβος κατέληξε να έχει απέναντί του.

Στο ζενίθ της κοινής τους επιτυχίας, ο δημιουργός των επιτυχιών έπαψε ξαφνικά να μιλάει στον φίλο και συνεργάτη του χωρίς καν να του εξηγήσει τον λόγο. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Γιώργος Λεμπέσης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μη Χανόμαστε» ξεκαθαρίζοντας πως η συμπεριφορά αυτή τον έχει πικράνει πολύ.

«Κατανοώ πλήρως ότι μπορεί να μη θες να συνεχίσεις να γράφεις για έναν καλλιτέχνη. Δεν κατανοώ την όλη συμπεριφορά του να μη σηκώνει τα τηλέφωνα. Όταν βρεθήκαμε -μετά από μια πενταετία που είχαν γίνει όλα αυτά- και προσπάθησα να πάρω απαντήσεις, δεν πήρα. Αν τον έχει πειράξει κάτι θα ήθελα να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου το πει. Δεν έγινε ποτέ και αυτό είναι που με έχει πειράξει παραπάνω.

Προφανώς κάτι πάνω στην συνεργασία μας τον είχε πειράξει. Ή ότι μπορεί επειδή είχαμε αλλάξει εταιρεία, ότι μπορεί να συμβαίνουν πράγματα με τις εταιρείες που μπορεί να μη τα γνωρίζω. Όταν στήθηκε η Heaven άρχισαν τα τηλεπαιχνίδια και όλα αυτά και ίσως πίστευα ότι έπρεπε να έχω λίγο παραπάνω προβολή… Όχι προβολή, γιατί μου έδωσε. Ο Φοίβος θέλει τον χρόνο του για να κάνει κάποια πράγματα, εγώ κάποια εποχή πίεζα για να γίνει ο δίσκος πιο γρήγορα.

Είχαμε υποσχεθεί να μην αλλάξει ο ένας προς τον άλλον ό,τι και αν γίνει με τις καριέρες μας. Εγώ θεωρώ το τήρησα», σχολίασε ο Γιώργος κλείνοντας κάπως έτσι το κεφάλαιο «Φοίβος».

Πηγή: menshouse.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr: