Η Αμαλία Κωστοπούλου διαπρέπει στα social media... Ποια όμως είναι η χαμηλών τόνων αδερφή της, Αλεξάνδρα ;

Η Αμαλία Κωστοπούλου διαπρέπει στα social media... Ποια όμως είναι η χαμηλών τόνων αδερφή της, Αλεξάνδρα ;
Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, η δεύτερη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, πριν λίγες μέρες έγινε 16 χρονών. Το youweekly.gr εντόπισε τις ευχές μέσω των social media που δέχτηκε απο την αγαπημένη της αδερφή Αμαλία «Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο μαζί σου και η αγκαλιά σου είναι ακόμα το αγαπημένο μου μέρος!! Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου, άλλο μου μισό!!!». Αλλά και από την μαμά της Τζένη «Στα "γλυκά 16 σου" έμαθες τόσα πολλά για τη ζωή και την αγάπη. Αρχίζεις να κοιτάζεις πέρα από τον εαυτό σου και να παρατηρείς τον κόσμο γύρω σου. Αρχίζεις να βλέπεις όλα τα υπέροχα πράγματα που θα έρθουν. Ναι ήρθε η ώρα να δείξεις στον κόσμο, αυτό που έχεις.. Σε αγαπώ"»!.

Δείτε ακόμη: Αμαλία Κωστοπούλου: Όλα όσα δεν ξέρετε για τη ζωή της κόρης του Πέτρου και της Τζένης!

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="176468,176469,176470,176473"]

Προς το παρόν, η όμορφη Αλεξάνδρα κρατάει χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα της, σε σχέση με την μεγαλύτερη αδερφή της. Όπως φαίνεται, προτεραιότητα της είναι το σχολείο και ο στόχος που έχει βάλει να πετύχει στη σχολή που επιθυμεί, σύμφωνα με το youweekly.gr. Βέβαια, μετά την ηλικία των 17 χρόνων δεν ξέρουμε πως θα διαχειριστεί την δημόσια εικόνα της. Αφού και η αδερφή της Αμαλία έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο απο εκείνο των χαμηλών τόνων, που μας είχε συνηθήσει στα μαθητικά της χρόνια.

 

34

Για την ώρα, χαίρεται την ηλικία της και απολαμβάνει στιγμές με τους φίλους της απο την καθημέρινότητα της και...ναι, αυτό μας το δείχνει στο Instagram.

12

Δείτε ακόμη: Ο Κωστόπουλος ξεσπά για την κόρη του, Αμαλία και τον φίλο της μπροστά στην κάμερα: «Nα μην νομίζει οτι έγινε…»