Αυτή ήταν η αποστομωτική απάντηση της Αλίκης στον Κωνσταντίνο Καραμανλή όταν της πρότεινε να κατεβεί στην πολιτική

Αυτή ήταν η αποστομωτική απάντηση της Αλίκης στον Κωνσταντίνο Καραμανλή όταν της πρότεινε να κατεβεί στην πολιτική

Τι κι αν πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που "έφυγε" η Αλίκη Βουγιουκλάκη από τη ζωή, ο κόσμος δεν έχει πάψει να την αγαπάει και να ενδιαφέρεται να μάθει όλα όσα αφορούσαν στη ζωή της.


Οι ταινίες της εξακολουθούν να προβάλλονται ακόμη και σήμερα και όλοι μας την χαζεύουμε και θαυμάζουμε το αυθεντικό ταλέντο και την λάμψη που έκπεμπε κυριολεκτικά. Ο αδερφός της Αντώνης Βουγιουκλάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Glyfada free press", στην οποία έκανε αποκαλύψεις για το πιο λαμπρό αστέρι που πέρασε ποτέ από το θέατρο της χώρας μας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην παιδική ηλικία της Αλίκης και για το πώς ασχολήθηκε με το θέατρο: "Όταν ήταν μικρή, δεν μας έλεγε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά φαινόταν. Στο σχολείο ήταν περιζήτητη, για να παίξει σε όλες τις παραστάσεις. Μάλιστα, στις τελευταίες τάξεις έπαιξε έργα γνωστών θεατρικών συγγραφέων, κάποιοι εκ των οποίων όταν είδαν την παράσταση της είπαν “Εσύ παιδί μου πρέπει να γίνεις ηθοποιός”. Υπάρχει μάλιστα μια σχολική φωτογραφία με τις συμμαθήτριές της, όλες ντυμένες με εθνικές στολές. Όλα τα κορίτσια κοιτούν εκεί που τους είπε ο φωτογράφος. Η μόνη που κοιτάζει κατάματα τον φακό είναι η Αλίκη. Δεν ήταν τυχαίο. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο".

Στην συνέχεια, έκανε μια αποκάλυψη που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη αφού για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως δικαίως κατείχε τον τίτλο "Εθνική σταρ". Αναφέρθηκε στην χρονική περίοδο, όπου ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ζήτησε από την ηθοποιό να κατέβει στην πολιτική, η απάντηση της αποστομωτική: "Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής της είχε ζητήσει τότε να κατέβει μαζί τους στις εκλογές. Του απάντησε λοιπόν, “Πρόεδρε, πόσο είχες στις τελευταίες εκλογές;” Λέει ο Καραμανλής “51%”. “Εγώ όμως”, του απάντησε, “έχω 100%”. Και δεν κατέβηκε βέβαια. Η Αλίκη ήταν λίγο πιο πονηρή από αλεπού".

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

H κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, σχεδίασε μια υπέροχη τσάντα για λογαριασμό του οίκου Marc Jacobs

Δείτε τα υπέροχα οπίσθια της Κατερίνας Στικούδη…και μην λιθοβολείτε, θαυμάστε!

H μούσα του Givenchy, Lea T, γεννήθηκε αγόρι και άλλαξε φύλο το 2012