Διάσημοι Έλληνες που ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ!

Διάσημοι Έλληνες που ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ!
Ελάχιστοι διάσημοι Έλληνες έχουν τη γενναιότητα να παραδεχθούν δημόσια την μάχη τους με το αλκοόλ. Κάποιοι έδωσαν μάχη με το αλκοόλ, νίκησαν και μίλησαν δημοσίως γι' αυτό. Το Youweekly.gr συγκέντρωσε τους επώνυμους Έλληνες που κάποια στιγμή στη ζωή τους παραδέχτηκαν οτι ήταν εξαρτημένοι από το ποτό.

Δείτε για ποιους πρόκειται:



Αίσθηση είχε προκαλέσει η αποκάλυψη του ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου: «Τα σκληρά τα έχω κόψει. Το αλκοόλ, τα drugs και οι κραιπάλες με μπλόκαραν, και έτσι τα απέβαλα. Σιγά σιγά, βλέπω ότι είναι μια προσωπική μου επιτυχία το να βγαίνω, να μη χρειάζεται να πιω, να είμαι ήδη στο τσακίρ κέφι και να μπορώ να επικοινωνήσω απλώς με ένα χυμό».



Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος έχει μιλήσει πολλές φορές για τα δύσκολα χρόνια της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. «Όταν μπλέκεις με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ παύεις να κυριεύσεις εσύ τον εαυτό σου. Μου πήρε δύο χρόνια να ξαναβρώ τον εαυτό μου».



Ο Γιώργος Μαργαρίτης, σε συνέντευξή του αποκάλυψε για τις εξαρτήσεις του σε αλκοόλ, τσιγάρο και τζόγο: «Ήταν πολλές οι ώρες και το έριχνες στο ποτό. Σιγά σιγά άρχιζε όλο αυτό να γίνεται βίωμα και άντε μετά να τα κόψεις αυτά. Μια μέρα είπα κόβω και το τσιγάρο και το ποτό. Μετά το 2002 έκοψα το τσιγάρο. Το ποτό το έκοψα πριν από δυο - τρία χρόνια».



Ο Θοδωρής Αθερίδης για πολλά χρόνια ήταν αλκοολικός, αλλά πάνω από μία δεκαετία είναι καθαρός. Η σύζυγός, Ελένη Γκασούκα γνωστή χορογράφος και θεατρική συγγραφέας έχει μιλήσει για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε ο ηθοποιός: «Δεν στάθηκα από καλοσύνη στο πρόβλημα του Θοδωρή. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο δεν οφείλεις, αλλά θέλεις να τον βοηθήσεις. Ο άνθρωπος κρίνεται πάνω στην κρίση»



Ο Sotis Βολάνης εξομολογήθηκε πριν από 2 χρόνια το πρόβλημα που είχε με τον αλκοολισμό: «Τα τελευταία πέντε χρόνια ήμουν εθισμένος στο αλκοόλ. Μου είχε γίνει συνήθεια και δεν είχα καταλάβει πώς έφθασα σε αυτό το σημείο."



Πριν από αρκετά χρόνια ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του και ταγουδίστρια Μαρία Εγγλέζου ήταν εκείνη που τον έσωσε από τον αλκοολισμό! "Ημουν στα όρια του αλκοολισμού και ευγνωμονώ τη γυναίκα μου που κατόρθωσε να με βοηθήσει με τον τρόπο της".



Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είπε για τη σύντροφό του: «Τη λατρεύω τη Σοφία. Χάρη σε αυτή τη γυναίκα ξαναγεννήθηκα, της χρωστάω τα πάντα. Έχουμε 22 χρόνια διαφορά ηλικίας, όταν όμως υπάρχει αληθινή αγάπη τα χρόνια δεν αποτελούν εμπόδιο. Το κορίτσι αυτό πέρασε δύσκολες στιγμές κοντά μου με το πρόβλημα της εξάρτησής μου. Ήταν αυτή που με βοήθησε να καταλάβω ότι έχω πρόβλημα αλκοολισμού. Αν δεν καταλάβεις το πρόβλημα, δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Δόξα τω θεό, είναι πλέον επτά χρόνια καθαρός.Το έχω κόψει μαχαίρι. Μπορεί να πιω μόνο ένα ποτήρι κρασί με το φαγητό μου, πάντα σεμνά και με φόβο. Όταν έχω αλκοόλ απέναντί μου τρέμει η ψυχή μου γιατί ξέρω πια πόσο επικίνδυνο είναι».



Ο ηθοποιός που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1980 αντιμετώπισε κι αυτός πρόβλημα."Είχα αγγίξει σχεδόν τα όρια του αλκοολισμού. Μόλις έκανα οικογένεια τα άφησα όλα πίσω: ποτό, χασίσι, τσιγάρο...τέλος."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπήκαμε στα ανακατωμένα κρεβάτια της showbiz: Αυτοί είναι οι πρώην και οι νυν των επωνύμων!

Διάσημες Ελληνίδες που ο σύντροφός τους βρήκε τραγικό θάνατο!

Βρήκαμε τα κιλά και το ύψος των «κορμιών» της Ελληνικής showbiz! Θα εκπλαγείτε!