Χωρισμοί - βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ: Τα ζευγάρια που διέλυσαν τη σχέση τους μέσα στο καλοκαίρι

Χωρισμοί - βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ: Τα ζευγάρια που διέλυσαν τη σχέση τους μέσα στο καλοκαίρι
Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο ξαφνικούς χωρισμούς. Οι περισότεροι Έλληνες διάσημοι που χώρισαν ήταν από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν σου πήγαινε το μυαλό. Φυσικά, και στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρια που χώρισαν μέσα σε μια νύχτα χωρίς κανείς να το περιμένει.

Ιδού οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις διασήμων που χώρισαν γρήγορα και χωρίς να έχουν δώσει κανένα δικαίωμα προηγουμένως. Διαβάστε παρακάτω

 

Ανθή Ανδροτσάκη- Γιώργος Λιανός




Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση για τον χωρισμό του Γιώργου Λιανού με την εδώ και οκτώ χρόνια σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη. Ο Λιανός είχε παραδεχτεί μόλις πέρισυ πως είχε επισκεφτεί με τη σύζυγό του ειδικό:

«Είχαμε περάσει κρίση με τη γυναίκα μου αλλά πήγαμε σε ειδικό και μας βοήθησε. Δεν μπορούμε να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα μόνοι μας».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Ράνια Θρασκιά- Ανδρέας Φωτόπουλος




Μέσα στον Αύγουστο έγινε γνωστός ο χωρισμός της Ράνιας Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

«Ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Προσπάθησαν πολύ και με όλους τους τρόπους προτού πάρουν τη μεγάλη απόφαση. Το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας είχε αφοσιωθεί στη δουλειά του. Αργούσε να γυρίσει τα βράδια στο σπίτι, δεν έδινε αρκετό χρόνο στη Ράνια, ενώ εκείνη παραπονιόταν και την ίδια στιγμή το μετάνιωνε. Οι εντάσεις και οι δύσκολες στιγμές ανάμεσά τους είχαν γίνει σχεδόν καθημερινότητα και οι δυο τους φοβήθηκαν ότι αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στα παιδιά, κάτι που κανείς από τους δύο δεν ήθελε, γι’ αυτό συζήτησαν όσο πιο ψύχραιμα μπορούσαν και κατέληξαν στον χωρισμό».

Νίνο Ξυπολιτάς- Χρυσή Βαρδινογιάννη:




Μετά από επτά χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών, ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Το ζευγάρι δεν έχει καταθέσει ακόμα αίτηση διαζυγίου και διατηρεί καλές σχέσεις.

Τζώνυ Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά




Όσο αθόρυβα ήρθαν κοντά, τόσο αθόρυβα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τον ισχυρό άντρα της τιβί Τζώνυ Καλημέρη και την Χριστίνα Κοντοβά. Την απόφαση για τον χωρισμό την πήρε ο Τζώνη Καλημέρης, καθώς αυτό το διάστημα θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά του. Από την άλλη, η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται σε μια ανάλογη κατάσταση, οπότε ο Σεπτέμβριος τους βρίσκει χωρισμένους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου- Όλγα Φαρμάκη:




Η αλήθεια είναι πως η σχέση αυτή υπήρξε on και off από το ξεκίνημά της αλλά το τελευταίο διάστημα τα δύο μοντέλα έδειχναν πιο ερωτευμένα από ποτέ. Τελικά, ο χωρισμός ήρθε ξαφνικά μέσα στο καλοκαίρι για το Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Όλγα Φαρμάκη.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης- Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου




Αδοξο φινάλε φαίνεται πως είχε ο κεραυνοβόλος έρωτας του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου. Το ζευγάρι χώρισε ένα μήνα πριν τον γάμο και ενώ είχαν τυπωθεί και τα προσκλητήρια ενώ εκείνη που πήρε την απόφαση ήταν η δημοσιογράφος η οποία φέρεται να πήρε αυτή την απόφαση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του ζευγαριού στην Πάτμο.

Αλέξης Γεωργούλης -Τόνια Σωτηροπούλου




Παρελθόν φαίνεται να αποτελεί η σχέση της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πια ζευγάρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και θέλει να κρατήσει τον χωρισμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης:




Ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από επτά χρόνια σχέσης

Πρόσωπο από το περιβάλλον του μπασκετμπολίστα επιβεβαίωσε τον χωρισμό, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τον λόγο που το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

«Ναι έχουν χωρίσει από τα τέλη Ιουνίου και αυτή την φορά είναι οριστικό. Μας το ανακοίνωσε ο ίδιος ένα βράδυ που τον ρωτήσαμε πώς τα πάει με την Έλλη. Ο Γιώργος θέλει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και τις προτεραιότητές του. Αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι αποκλειστικά η πορεία του στο μπάσκετ».

Γιώργος Μανίκας- Έλλη Γελεβεσάκη




Αρχές καλοκαιριού έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ύστερα από μόλις τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση του γιου τους.

Οι φήμες για έντονη κρίση στη σχέση τους ξεκίνησαν το περασμένο Φθινόπωρο, όταν οι δυο τους έκαναν ξεχωριστές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ σταμάτησαν να αναρτούν κοινά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ελένη Χατζίδου- Άρης Σοϊλέδης:




H Ελένη Χατζίδου και ο Άρης Σοϊλέδης χώρισαν ξαφνικά σε μία περίοδο που όλα φαίνονταν πως περιμέναμε από το ζευγάρι γάμο και παιδί.
Το στενό περιβάλλον του ζευγαριού προσπάθησε να τους φέρει ξανά κοντά και να ρίξει γέφυρες επανασύνδεσης, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε!
Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει πως το προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY

Οι πιο επεισοδιακές αποχωρήσεις στην ιστορία της τιβί: Ποιοι «τα βρόντηξαν» και ποιοι «κόπηκαν»!

15 άγνωστοι έρωτες της ελληνικής showbiz! Πασίγνωστοι Έλληνες που υπήρξαν ζευγάρι και ελάχιστοι το γνώριζαν!

Διάσημες Ελληνίδες που απέκτησαν παιδιά με εξωσωματική! (photos)