Διαζύγιο Βαρδινογιάννη - Αλοιμόνου: Οι μάρτυρες κλειδί και η κηδεμονία των παιδιών - Ποιος θα τα αναλάβει τελικά;

Διαζύγιο Βαρδινογιάννη - Αλοιμόνου: Οι μάρτυρες κλειδί και η κηδεμονία των παιδιών - Ποιος θα τα αναλάβει τελικά;
Δρόμους χωριστούς, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας, ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλοιμόνου, με τον επιχειρηματία να ζητά τα παιδιά να μετακομίσουν μαζί του στην Αμερική!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αναταραχές ξεκίνησαν ότι η Τζίνα Αλοιμόνου επισκεπτόταν κρυφά μερικά δικηγορικά γραφεία, για να δει πως θα χειριστεί την κατάσταση με τον σύζυγο της και να μην δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα προς εκείνη... Αυτές οι επισκέψεις όμως δεν έμειναν για πολύ κρυφές.... Διαβάστε παρακάτω...

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης κατέθεσε με την σειρά του ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου οδηγώντας την στα δικαστήρια...Εκείνη με την σειρά της ξέσπασμα στις δικαστικές αίθουσες λέγοντας ότι θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική ενώ εκείνη θέλει να μείνει στην Ελλάδα... (Δείτε εδώ όλη την κατάθεση της εναντίον Βαρδινογιάννη).

Το θέμα όμως δεν είναι εκεί... Το θέμα είναι τι θα γίνει με την κηδεμονία των παιδιών, καθώς η Τζίνα Αλοιμόνου θέλει να μείνει με τα 4 παιδιά της εδώ, ενώ ο Παύλος Βαρδινογιάννης να φύγουν για την Αμερική... Και η ίδια στην κατάθεση της ανέφερε πως θέλει να είναι κοντά στους γονείς της και πως δεν έχει την δυνατότητα να εξασφαλίσει κατοικία στα παιδιά της, ούτε όμως να συμβιβαστεί με κάτι αν δεν φτιάξει το κλίμα, όπου τώρα είναι τόσο τεταμένο! Από την άλλη ο Παύλος Βαρδινογιάννης είναι στην Αμερική και την "πλευρά" του την χειρίζονται αρκετοί δικηγόροι...



Μετά την κατάθεση της Τζίνας Αλοιμόνου, ακολούθησαν οι καταθέσεις των μαρτύρων και τον τελικό λόγο έχει πλέον το δικαστήριο που θα εκδώσει την απόφασή του μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Η κύρια δίκη έχει προσδιοριστεί για το 2019, ενώ, εάν δεν πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναμένονται κι άλλες δικαστικές διενέξεις. Το τι συνέβη ακριβώς πίσω από αυτό το άσχημο διαζύγιο; Μόνο εκείνοι ξέρουν... Το τι θα γίνει με την κηδεμονία των παιδιών; Θα το αποφασίσουν οι δικαστικές αίθουσες....



Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλοιμόνου ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το καλοκαίρι του 2005 και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 26 Ιουλίου 2006, ακριβώς ένα χρόνο μετά την γνωριμία του, ενώ το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο, στο ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Island, με κουμπάρο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τα οποία, αυτή τη στιγμή είναι στην Αθήνα με την μητέρα τους, ενώ η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βόμβα από την Daily Mail για το διαζύγιο των Κυριακού: «Η Μαρί πήρε τα κοσμήματα, το τζετ του Κυριακού και έφυγε για…»!

Τζίνα Αλιμόνου: Το κορίτσι που σέρνει στα δικαστήρια την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Το δικαστήριο με τον Παύλο, τα γυμνά, τα καλλιστεία και οι άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Πρωτοφανές ξέσπασμα του πατέρα, του Κωνσταντίνου Βασάλου εναντίον της… πρώην συντρόφου του: «Ενώ εκείνος λείπει, εκείνη λέει…»