Αποκλειστικό! Δούκισσα Νομικού: Καρέ - καρέ η μεταμόρφωσή της από φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ σε λαμπερή diva της ελληνικής σόουμπιζ!

Αποκλειστικό! Δούκισσα Νομικού: Καρέ - καρέ η μεταμόρφωσή της από φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ σε λαμπερή diva της ελληνικής σόουμπιζ!
Είναι 3 Μαΐου του 2007 όταν η κόρη του Νίκου Νομικού, Δούκισσα εμφανίζεται στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και κερδίζει τις εντυπώσεις (και τον τίτλο)!

-Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου

Αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι η Δούκισσα στέφεται «Σταρ Ελλάς» λόγω του επωνύμου της, όλοι αργότερα μιλούν για την καλλονή κόρη του Νίκου Νομικού που ήρθε για να μείνει! Διαβάστε παρακάτω...



Η συνεσταλμένη Δούκισσα με το nude μακιγιάζ και τα σγουρά μαλλιά κερδίζει μια θέση στην ελληνική σόουμπιζ και παρατάει για λίγο την ΑΣΟΕΕ για χάρη της μικρής οθόνης!

Κάπως έτσι φτάνουμε στο 2008, όπου και παρουσιάζει μαζί με το Νίκο Παπαδάκη την εκπομπή «Lifestyle» στο Alter! Η σεμνή κοπελίτσα ξεκινάει σιγά σιγά να εξελίσσεται και να κερδίζει έδαφος...



Έναν χρόνο μετά, το 2009 η Δούκισσα αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και παρουσιάζει μαζί με άλλους 5 τον «Όμορφο Κόσμο» στο Μega! Αν και οι συμπαρουσιαστές της είναι ήδη μεγάλα ονόματα (Νίκος Παπαδάκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κατερίνα Καινούργιο, Μαρία Αραμπατζή) η Δούκισσα καταφέρνει και πάλι να κερδίσει τις εντυπώσεις και να μπαίνει στο μυαλό των υπεύθυνων σαν προτεινόμενη κεντρική παρουσιάστρια.



Το 2010 ξεκινάει να αλλάζει το στιλ της, ανοίγοντας κατά πολύ το χρώμα των μαλλιών της και κονταίνοντας το μήκος της φούστας της! Παρουσιάζει λοιπόν το «Just The 2 of Us», στα γυρίσματα του οποίου γνωρίζει τον Χρήστο Χολίδη! Και ένα φλογερό ειδύλλιο ξεκινά...



Οι δυο τους, ζουν ένα μεγάλο έρωτα και όλοι νομίζουν ότι η σχέση αυτή θα πάει... στην εκκλησία! Η «Μπάρμπι» και ο «Κεν» της ελληνικής σόουμπιζ έχουν πλέον μπει στα εξώφυλλα των περιοδικών και μάλιστα ο Χρήστος γνωρίζει και τον μπαμπά της Δούκισσας!



Οι κακές γλώσσες θέλουν την Δούκισσα να πιέζει τον Χρήστο για γάμο και παιδιά, όμως εκείνος δηλώνει αμετανόητος εργένης και το 2013 οι δρόμοι τους χωρίζουν. Αν και συνεχίζουν να μιλούν ο ένας με τα καλύτερα λόγια για τον άλλον, το οριστικό τέλος έχει έρθει!

Τα ημερολόγια μας φτάνουν στο 2014 και τότε ξεκινάει η αρχή μιας καινούργιας ζωής για την Δούκισσα! Γνωρίζει τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο, τον οποίο και εντυπωσιάζει από την αρχή. Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Θεοδωρίδη. Η όμορφη Δούκισσα, κολακεύεται από το φλερτ του και το μυαλό του και λίγο αργότερα ξεκινούν τα πρώτα νυχτοπερπατήματα.



Αποφεύγουν τις βραδινές εξόδους και διατηρούν χαμηλό προφίλ. Αγαπούν πολύ τα ταξίδια και αποφασίζουν σύντομα να συγκατοικήσουν στο σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά (Δείτε εδώ).

Λίγο καιρό μετά, σε ένα ταξίδι τους στις Μαλδίβες ο Δημήτρης της κάνει πρόταση γάμου! Εκείνη τηρεί σιγή ιχθύος ωστόσο μετά από ημέρες... πιέσεων αποκαλύπτει στους δημοσιογράφους ότι η είδηση ισχύει!



Ο λαμπερός γάμος τους, γίνεται -πού αλλού- στο αγαπημένο τους νησί, την Μύκονο και μάλιστα χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο γάμος της χρονιάς!



Η Δούκισσα ζει ένα παραμύθι και μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για τον άντρα της ζωής της! Μετά τον γάμο αν και οι δυο τους αγαπούν πολύ τα ταξίδια, δεν πάνε κάπου και όλοι ψάχνουν το γιατί....



Η απάντηση έρχεται λίγο αργότερα, όταν γίνεται γνωστό πως η όμορφη Δούκισσα θα γίνει μανούλα! Η καλλονή, αποφεύγει ακόμα περισσότερο τις δημόσιες εμφανίσεις και προτιμάει να παραμένει στο σπίτι της, ενώ δεν παραλείπει να επισκέπτεται τους γονείς της! Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν πήγε ούτε στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, αν και είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού (Δείτε εδώ).

Η ίδια, δεν απαντάει ποτέ στις κακές γλώσσες και μιλάει μόνο με την δουλειά της, από την οποία όπως όλα δείχνουν θα απέχει για τους επόμενους 5 μήνες, όπου και θα έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.



Εμείς, να ευχηθούμε ότι καλύτερο σε μια από τις πιο όμορφες μανούλες της σόουμπιζ!]

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Παραδοσιακή μανούλα η Δούκισσα Νομικού! Η μεγάλη απόφαση που πήρε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος…

Αποκλειστικό! Μετακομίζουν από Κηφισιά η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Η νέα δυόροφη μονοκατοικία και όλες οι λεπτομέρειες…

Δεν φαντάζεστε τι τρώει η Δούκισσα Νομικού στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης! Της άνοιξε η όρεξη για τα καλά…