Ένας άντρας βγαίνει ραντεβού με τις κυρίες του Survivor και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του

Ένας άντρας βγαίνει ραντεβού με τις κυρίες του Survivor και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του

Κι επειδή εσείς το ζητήσατε, μετά από τα πέντε "φανταστικά" ραντεβού που βγήκα με τους φιναλίστ του Survivor, είπαμε να βγει και ένας άντρας με τις κυρίες του reality. Ένας κατά τα φαινόμενα τυχερός άντρας λοιπόν, ο συνάδελφος Παναγιώτης, βγήκε ραντεβού με τις κυρίες που αποτέλεσαν επί αρκετούς μήνες τις πρωταγωνίστριες της μικρής οθόνης μας... Προφανώς και τα ραντεβού δεν έγιναν ποτέ, αλλά αν γινόντουσαν σίγουρα θα ήταν κάπως έτσι...


Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

Με την Ευρυδίκη το ραντεβού έγινε σε καφενείο στα Σπάτα το οποίο διέθετε NOVA ώστε να παρακολουθήσουν μαζί ένα ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό ματς. Πήρανε μεζέ και ανοίξανε μπύρες με αναπτήρα. Η Ευρυδίκη πορώθηκε άγρια, μπινελίκωσε στις αμφισβητούμενες φάσεις και αρπάχτηκε με ένα συνταξιούχο ο οποίος υποστήριζε την αντίπαλη ομάδα. Τελικά η φάση στράβωσε γιατί η αθλητικογράφος είχε παίξει ΠΡΟΠΟ, η ομάδα έχασε και μετά δεν είχε καμμία απολύτως διάθεση να συνεχίσει να έχει δίπλα της το γρουσούζη τον Παναγιώτη στον οποίο καταλόγισε τα πάντα και τον ψήφισε για αποχώρηση από το καφενείο και από τη ζωή της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου:

O Παναγιώτης σκέφτηκε να πάει να ακούσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου στα μπουζούκια και να κάνει ζημιά. Όμως ο Παναγιώτης δεν συνυπολόγισε ότι δεν έχει τόσα λεφτά όσα θα μπορούσαν να εντυπωσιάσουν την Ειρήνη και πήγε προσφέροντάς της ένα λουλουδάκι το οποίο έκοψε από έναν κήπο στο διάβα του, κίνηση που δεν εντυπωσίασε καθόλου την Παπαδοπούλου, η οποία περίμενε κάτι οπωσδήποτε πιο συνταρακτικό από αυτό, όπως ένα φορτηγό τίγκα στα λουλούδια να αδειάσει την καρότσα του πάνω στην πίστα. Ο Παναγιώτης δεν είχε φορτηγό ούτε τόσα λουλούδια. Του είπε ότι δεν τον θέλει αλλά θα μπορούσε να του προσφέρει μια θέση παρκαδόρου στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει για να μπορεί να την βλέπει έστω από μακριά.

Ελισάβετ Αϊναντζιόγλου:

Η Ελισάβετ την ημέρα που ήταν να βγει ραντεβού με τον Παναγιώτη, δε μπορούσε να πάει γιατί την είχε πιάσει κόψιμο αλλά επειδή δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία έστειλε την αδερφή της νομίζοντας ότι δεν θα έχει καμμία απολύτως διαφορά, όμως ο Παναγιώτης τα έκανε θάλασσα. Πίστευε πως όντως είχε βγει με την Ελισάβετ και έλεγε στην Ειρήνη ότι η Ειρήνη αν και δίδυμη αδερφή της είναι λιγότερο όμορφη και λιγότερο έξυπνη από αυτή, για να την κάνει να νιώσει μοναδική, αφου τόσα χρόνια πρέπει να έχει έναν ενδοιασμό για το άν είναι. Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό διότι η Ειρήνη έκανε μπαούλο στο ξύλο τον Παναγιώτη και με το δίκιο της αφού ομολογουμένως δεν ήταν και ο ιδανικός τρόπος φλερτ από μεριάς του.

Λάουρα Νάργες:

O Παναγιώτης αποφάσισε να βγάλει τη Λάουρα για φαγητό. Έκλεισε θέση στο Dinner in the sky, κάτι που δεν αποδείχθηκε και τόσο καλή ιδέα, αφού η Λάουρα όταν δέθηκε με τη ζώνη ασφαλείας και ανέβηκε ψηλά έπαθε κρίση πανικού γιατί θυμήθηκε την υψοφοβία της με αποτέλεσμα να αρχίσει να ουρλιάζει και να κατεβάσει ολόκληρο το τραπέζι στο έδαφος για να σωθεί. Εκεί όμως περίμενε τον Παναγιώτη μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Μιχάλης Μουρούτσος είχε μάθει για το παράνομο αυτό ραντεβουδάκι και με ένα απτσάκι κι ένα λιοτσάκι έδειξε στον Παναγιώτη ποιός είναι το αφεντικό. Τελικά ο Παναγιώτης δεν έφαγε φαγητό αλλά ακόμα μια φορά ξύλο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Tί σημαίνουν για έναν άντρα οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του; Πόσο τον προσδιορίζουν οι πρώην του;

Kάνω σεξ με άντρα και φαντασιώνομαι γυναίκες. Είμαι λεσβία;

Πώς θα αντιγράψεις το άψογο στυλ της Alessandra Ambrosio στην παραλία