Η Μπιάνκα Γκασκόιν «γυρίζει» τη δική της εκδοχή του... Baywatch!

Η Μπιάνκα Γκασκόιν «γυρίζει» τη δική της εκδοχή του... Baywatch!
Με σούπερ σέξι πράσινο μπικίνι και ένα παγωτό χωνάκι, η πληθωρική κόρη του άλλοτε διεθνούς ποδοσφαιριστή ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη στη μέση του χειμώνα

Τη δική της εκδοχή του... Baywatch, «παρουσιάζει» η εκρηκτική κόρη του άλλοτε διεθνούς άσου της Εθνικής Αγγλίας Πολ Γκασκόιν. Η πληθωρική Μπιάνκα εμφανίστηκε στην παραλία της Τενερίφης με ένα σούπερ σέξι πράσινο μπικίνι, παίζοντας με τη θάλασσα, τον ήλιο και τον φακό της κάμερας.

Η τηλεπερσόνα, που έγινε πασίγνωστη μέσω του Big Brother και των προσόντων της ανέβασε το θερμόμετρο στην ισπανική παραλία στα ύψη, παρ' ότι βρισκόμαστε στο μέσο του χειμώνα.

Η πανέμορφη γυναίκα άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και δεν δίστασε να βουτήξει στη θάλασσα και να βραχεί. Εκεί που το... τερμάτισε, ήταν όταν αγόρασε ένα παγωτό χωνάκι, το οποίο περιέφερε δεξιά-αριστερά, μέχρι που κάθισε στην ξαπλώστρα της, προκειμένου να απολαύσει τον χειμερινό ήλιο της Ισπανίας.

Η Μπιάνκα χώρισε πρόσφατα με τον Τζέιμι Ο' Χάρα, στον οποίο έδειξε τι... έχασε! Δείτε πώς αντιλαμβάνεται τη «ναυαγοσωστική» η πληθωρική Βρετανίδα...

πηγή : protothema.gr

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr :

Αφιέρωμα: Γιατί ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο αγαπημένος μας παρουσιάστης; Αυτό είναι το μυστικό του!

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες που θέλει να εξαφανίσει και δεν μπορεί..

Η Τατιάνα του τότε και του τώρα: Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση της παρουσιάστριας