Κατερίνα Καινούργιου: Η θυελλώδης σχέση με τον Σταθοκωστόπουλο! Αυτόν φωτογράφισε στον Λιάγκα ότι την έδερνε;

Κατερίνα Καινούργιου: Η θυελλώδης σχέση με τον Σταθοκωστόπουλο! Αυτόν φωτογράφισε στον Λιάγκα ότι την έδερνε;
Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ένα από τα άτομα που αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς τον κατηγορούν – αδίκως – για εμπλοκή στην υπόθεση με κοκαίνης στο Κολωνάκι (δείτε εδώ το ξέσπασμά του).

Με αφορμή λοιπόν αυτό σας παρουσιάζουμε ένα άγνωστο σκηνικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. διαβάστε παρακάτω…

Είπε στον Γιώργο Λιάγκα ότι ένας πρώην σύντροφος της την έδερνε συστηματικά, δηλαδή πάνω από μια φορά. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ανεχόταν τον ξυλοδαρμό και έμεινε με αυτόν τον άνθρωπο για ακόμη ένα χρόνο μαζί του!

Αποκάλυψη βόμβα! Στο κύκλωμα κοκαΐνης ο Θέμης Γεωργαντάς; Η μήνυση και η αντίδραση του ίδιου…

Δείτε εδώ τι ακριβώς είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Ποιον φωτογράφισε όμως η ξανθιά παρουσιάστρια; Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι το Youweekly.gr γνώριζε την ιστορία, με λεπτομέρειες από το αστυνομικό δελτίο.

Δείτε τι είχαμε γράψει τότε… 10 Δεκεμβρίου 2015

Η ιστορία είναι 100% αληθινή και βγαίνει από το αστυνομικό δελτίο της Γλυφάδας.

Το ζευγάρι είχε απασχολήσει πάρα πολλές φορές τη γειτονιά με φωνές, σπασίματα και εντάσεις. Η ξανθιά παρουσιάστρια, που ζούσε τον έρωτα της ζωής της, ανεχόταν όλα τα βίαια ξεσπάσματα του συντρόφου της, που έφταναν μέχρι και τον ξυλοδαρμό.

Ένα βράδυ όμως, η κατάσταση ξέφυγε και οι γείτονες απελπισμένοι κάλεσαν την αστυνομία και το συμβάν επιμελήθηκε περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας.

O Mένιος Φουρθιώτης ξέσκισε τον Πέτρο Κωστόπουλο: «Έφυγαν λεφτά με τα τσουβάλια από εδώ μέσα! Ντροπή!»

Τότε η παρουσιάστρια πετάχτηκε έντρομη στην έξοδο της πολυκατοικίας και παρακάλεσε τους αστυνομικούς, να μην καταγράψουν το συμβάν και να μην δώσουν σημασία στην καταγγελία, καθώς όπως είπε, ήταν κάτι προσωπικό που θα φρόντιζε να το διευθετήσει.

Οι αστυνομικοί, απαίτησαν να δούνε τον σύντροφο της παρουσιάστριας, ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά τους κυριολεκτικά τύφλα στο μεθύσι.

Του έκαναν ευγενικές συστάσεις να μην ξανασυμβεί το γεγονός και φρόντισαν να εγκαταστήσουν σαφές ότι την επόμενη φορά που θα έρθουν καταγγελίες για φωνές, βρισιές και σπασίματα θα τους έπαιρναν στο τμήμα για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Η πραγματικότητα είναι, ότι η ξανθιά εντυπωσιακή παρουσιάστρια ήταν τόσο ερωτευμένη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που ήταν διατεθειμένη να υποστεί τα πάντα αρκεί να είναι μαζί του. Από τότε το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν απασχόλησε ξανά τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας ήταν η Κατερίνα Καινούριου, άλλωστε το αποκάλυψε και η ίδια εχθές. Το θέμα είναι αν «φωτογράφισε» τον πρώην σύντροφο της ως βίαιο απέναντι της. Η αλήθεια είναι πάντως ότι η Κατερίνα έχει απασχολήσει με ελάχιστους συντρόφους στα media η μεγαλύτερη σχέση της ήταν ο Σταθοκωστόπουλος.

Εμείς σας παρουσιάζουμε την θυελλώδη σχέση τους και το άδοξο τέλος που είχε.

Δημόσιες εμφανίσεις, πολυδιαφημιζόμενη ευτυχία, παραμυθένια αγάπη. Μήπως τελικά η υπερπροβολή μιας σχέσης είναι ένα τεράστιο λάθος;

Κύκλωμα κοκαΐνης Κολωνάκι: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της γνωστής ηθοποιού!

Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο διήρκεσε περίπου δύο χρόνια. Και τη στιγμή που σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους εμφανίζονταν ευτυχισμένοι και λαμπεροί, η σχέση τους είχε προβλήματα εδώ και μήνες.


Τα προβλήματα στη συμβίωσή τους είχαν κάνει την εμφάνισή τους από τον χειμώνα, ωστόσο αποφάσισαν να μην ακυρώσουν τη μετακόμισησε νέο διαμέρισμα στη Γλυφάδα, αφού είχαν δώσει και την απαραίτητη προκαταβολή και είχαν απευθυνθεί σε γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων.

Έσκασε τώρα! Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Διανύει τον 8ο μήνα και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι

«Έχω μάθει από τα λάθη μου και με προστατεύω. Δεν θέλω να του γίνω ούτε φορτική ούτε ενοχλητική. Έχουμε μια σχέση που λειτουργεί όμορφα» έλεγε η Κατερίνα Καινούργιου πριν από έναν χρόνο στο ΟΚ! για τη σχέση της.

Το τέλος της σχέσης

Το ζευγάρι είχε προβλήματα στη συμβίωσή του, ωστόσο δεν άφηναν τίποτα να διαρρεύσει.

Η εικόνα τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν του τέλειου ζευγαριού. Χαμόγελα, καρδούλες, φωτογραφίες που έσταζαν αγάπη και έρωτα στο instagram.

Ωστόσο, το τέλος ήρθε όταν η αδελφή του Βασίλη δεν κάλεσε την Κατερίνα στον γάμο της στη Βενετία. Αν και δεν ήταν αυτή η αιτία του χωρισμού, ήταν το γεγονός που έδωσε τη χαριστική βολή στο ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί.

Εξάλλου, η Κατερίνα είχε αφήσει να φανεί ότι η σχέση της περνούσε κρίση για πρώτη φορά πριν από ένα μήνα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

Εκεί είπε πως είναι στις κλειστές της και τόνισε ότι αυτό το καλοκαίρι μεγάλωσε και θέλει να δει τι θα κάνει στη ζωή της. Ποτέ δεν είπε ότι χωρίζει.

«Είχε γραφτεί ότι χώρισα… η στάση μου έδειξε. Μπορεί να θέλω να ανακοινώσω… ότι παντρεύομαι, προχωράω… ή το οτιδήποτε…».

Τελικά ο χωρισμός ήλθε λίγες μέρες αργότερα.

 

 

 

 

 

 

Βόμβα μεγατόνων! Πασίγνωστες κυρίες της σόουμπιζ «μαλλιοτραβιούνται» για την παρουσίαση του Dancing! Όλα τα ονόματα!