Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση των γεννητικών οργάνων τους

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση των γεννητικών οργάνων τους
Mε το σημείο το οποίο τον έκανε γνωστό στο Πανελλήνιο σε πρώτη προβολή, δηλαδή το εργαλείο με το οποίο εισήλθε σε χιλιάδες γυναίκες-κατά δήλωσή του πάντα-φωτογραφήθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας με τον αριθμό 4??? ερωμένη του, Ζωή Τζάνη.

Ο σφάχτης της καρύδας φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town σε στύση, ενώ η σύντροφός του τούρλωσε τα οπίσθια της δίπλα του κάτω από τον τίτλο "Όπου πάω ουρλιάζει ο κόσμος". Και κάπως έτσι ούρλιαζα κι εγώ στο γραφείο Πέμπτη πρωί με το θέαμα που μου θύμιζε εξώφυλλο ερωτικής ταινίας. Διαβάστε παρακάτω...



Βέβαια από την άλλη όταν το ξανασκέφτηκα, τί να προέβαλλε αυτός ο άνθρωπος εκτός από τα επίμαχά του; Το μυαλό του; Όχι. Το φιλανθρωπικό του έργο; Mπα. Την προσφορά του στην τέχνη; Στην επιστήμη; Στην κοινωνία; Δεν. Άρα, η φωτογράφιση είναι σε πολύ σωστό δρόμο. Το πέος (ένα τσικ σηκωμένο) και ο πωπούλης της αγαπημένης του είναι αυτά ακριβώς που έχει να επιδείξει (όχι επηδήξει κακοπροαίρετοι άνθρωποι).

 

Ο άνθρωπος που δήλωσε πως ο σκέφτεται να γίνει και πατέρας και βουλευτής (τρέμετε θεσμοί της οικογένειας και της δημοκρατίας) αποκάλυψε πως έφαγε κρυφά κολοκυθοκεφτέδες που βρήκε στα σκουπίδια, κατούρησε την καλύβα του και έκλαψε μόνος του στην παραλία. Νομίζω πως είναι έτοιμος για την πατρότητα αλλά κυρίως για την πολιτική.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Ριάνα, σύνελθε σε παρακαλώ. Έτσι ντύνουν στα ελληνικά χωριά τα σκιάχτρα στα χωράφια

Θέλετε ένα δωράκι σήμερα; Πάρτε την Κατερίνα Καινούργιου με φιόγκο!

H Έλενα Ράπτη φόρεσε δημιουργία του Βασίλη Ζούλια στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας