Πόσο κρίμα! Δέκα διάσημοι που \"κατέστρεψαν\" τις ζωές των παιδιών τους (Photos)

Πόσο κρίμα! Δέκα διάσημοι που \
Μερικοί άνθρωποι δεν είναι προορισμένοι να γίνουν ποτέ καλοί γονείς. Μπορεί να είναι διάσημοι, να έχουν τα χρήματα για να προσφέρουν τα καλύτερα εφόδια στα παιδιά τους, μπορεί να έχουν ταλέντο, φήμη, αποδοχή, αλλά στις διαπροσωπικές τους σχέσεις με τα βλαστάρια τους μένουν μετεξεταστέοι.

Αλλοι υπερπροστατευτικοί και άλλοι ασύδοτα ελεύθεροι, παραπατούν μπροστά τους από το αλκοόλ, τους προτείνουν δίαιτες με… ναρκωτικά, τα βλέπουν απαθείς να κατρακυλούν ατέρμονα στο ποτό και στις ουσίες σε δημόσια θέα, ενώ δε διστάζουν να τα στολίσουν με...ύβρεις επειδή δεν απάντησαν στο τηλέφωνο!

Ας παρακολουθήσουμε από το χώρο της λαμπερής showbiz κάποιους όχι και τόσο φωτεινούς γονείς.

Kurt Cobain arrives with wife Courtney Love, holding their daughter Frances Bean Cobain, for the MTV Music Awards show in Los Angeles in this September 9 1992, file photo.  A cold case investigator has found several rolls of undeveloped film from the scene of Nirvana singer Kurt Cobain's 1994 death, but Seattle police said on March 20, 2014 they do not expect the discovery will alter a finding that he committed suicide. REUTERS/Fred Prouser/Files  (UNITED STATES)

 

Courtney Love:
Εδώ δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της θα μπορέσει να φροντίσει την κόρη της; Αυτό το ερώτημα δεν είχε θετική απάντηση για την χήρα του Curt Cobain και έτσι την κηδεμονία της κόρης της την πήραν οι γονείς της στα 17 της χρόνια. Μάλιστα το πρώτο πράγμα που έκανε η μικρή ήταν να ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον της μητέρας της καθώς δεν ήθελε ούτε να την βλέπει.

Actor Tom Cruise holds his daughter Suri as he arrives with his fiancee Katie Holmes (L) at a restaurant in Rome in this November 16, 2006 file photo. Hollywood superstar couple Cruise and Holmes are planning to divorce, People magazine reported, citing Holmes' attorney. REUTERS/Dario Pignatelli/Files (ITALY - Tags: ENTERTAINMENT)

 

Tom Cruise: Άλλος ένας πατέρας που η εμμονή του με την Σαιντελογία τον οδήγησαν στο διαζύγιο με τη γυναίκα του. Δεν έχει κάποια συμμετοχή στην ανατροφή της κόρης του και ακόμα και όταν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο μαζί φροντίζει να στέκεται μακριά της.

Actor Ryan O'Neal (R), a cast member in the movie

 

Ryan o’ Neal: Τι να πει κανείς για αυτόν τον πατέρα; Αν υπήρχε κάποιο πρωτάθλημα για τον χειρότερο μπαμπά του Χόλιγουντ, θα ήταν μόνιμος διεκδικητής του τίτλου. Έφτασε σε σημείο να απειλήσει με όπλο τον γιο του, ενώ χτυπούσε την κόρη του Tatum o’ Neal επανειλημμένα στην εφηβεία της. Για να το τερματίσει την πίεζε να κάνει μια δικής του έμπνευσης δίαιτα με ναρκωτικά για να χάσει βάρος. Δικαίως τα παιδιά του τον μισούν.

Socialite Kris Jenner (L) and her daughter Kim Kardashian arrive on the red carpet for the annual White House Correspondents' Association Dinner at the Washington Hilton in Washington April 28, 2012.  REUTERS/Jonathan Ernst    (UNITED STATES - Tags: POLITICS ENTERTAINMENT PROFILE)

 

Kris Jenner: Δε χρειάζονται πάνω από 5 λεπτά παρακολούθησης του ριάλιτι με την οικογένεια των Καρντάσιανς για να σχηματίσουμε άποψη για το ποιόν της Kris Jenner σαν μαμά. Και ναι είναι χάλια, πράγμα στο οποίο έχει αναφερθεί και συμφωνήσει το πολυπληθές Καρντασανέικο.

epa03561838 US actress Lindsay Lohan (L) accompanied by her mother, Dina (R) leaves the Airport Courthouse after a pre-trail hearing in Los Angeles, California, USA, 30 January 2013. The actress is charged with three misdemeanor counts involving a crash on Pacific Coast Highway and also with willfuly resisting, obstructing or delaying an officer and providing false information to an officer and reckless driving.  EPA/MICHAEL NELSON

 

Dina Lohan: Άλλο ένα παράδειγμα απαράδεκτου γονιού είναι η μαμά της Lindsay Lohan. Κατά γενική ομολογία αυτή είναι η αιτία της κατρακύλας της πολλά υποσχόμενης νεαρής ηθοποιού στα ναρκωτικά και στο ποτό. Αλήθεια τη σόι μάνα είσαι, όταν βλέπεις την κόρη σου να καταρρέει από τις καταχρήσεις σε πάρτι που είσαι παρούσα και δεν κάνεις τίποτα; Η απάθεια της Dina Lohan και η αδιανόητη στάση της ότι η πιτσιρίκα Linsday οφείλει να παίρνει μόνη της αποφάσεις που την αφορούν, την κατέστρεψαν κυριολεκτικά.

Pop star Madonna sits with her adopted Malawian child Mercy James and daughter Lourdes during a bricklaying ceremony at the site of her Raising Malawi Girls Academy, near the capital Lilongwe, April 6, 2010.   REUTERS/Mike Hutchings (MALAWI - Tags: ENTERTAINMENT)

 

Madonna: Σφοδρή κριτική έχει δεχτεί η απόλυτη ντίβα της ποπ για την προσπάθεια να χρησιμοποιήσει την κόρη της Λουρδη σαν...δόλωμα για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Την κατηγορούν ότι θέλει να την κάνει σαν τον εαυτό της και ότι την εκμεταλλεύεται για να δώσει στην καριέρα της νέα δυναμική.

U.S. actor Charlie Sheen speaks during 'An Evening with Charlie Sheen' at the Theatre Royal, Drury Lane in London, Britain June 19, 2016.   REUTERS/Dylan Martinez

 

Charlie Sheen: Ίσως ο πρωταθλητής των ανεπαρκών γονέων, υπήρξε πολλάκις προσβλητικός στις πρώην συζύγους του, λούζοντας τες με ένα σωρό ύβρεις από τα social media. Στις ατέρμονες διενέξεις του συχνά χρησιμοποιεί τα παιδιά και σαν μην έφτανε αυτό, του έχει απαγορευτεί να είναι μόνος μαζί τους για την προσωπική τους ασφάλεια!

8

Eddie Murphy: Σαν κωμικός τα... σπάει, σαν πατέρας έχει δώσει ρέστα, καθώς μετράει ήδη 7 απογόνους. Εκεί, όμως που τα θαλάσσωσε ήταν στο όγδοο παιδί του που έκανε με το γνωστό Spice Girl Mel B. Ο Αμερικανός ηθοποιός δεν αναγνώριζε το παιδί μέχρι που έγινε τεστ DNA και αναγκάστηκε να το παραδεχτεί. Το γεγονός ότι περνάει κάποιο χρόνο μαζί του ως πατέρας δεν αναιρεί ότι με τη συμπεριφορά του το στιγμάτισε ανεπανόρθωτα.

epa05310665 British model Kate Moss arrives for the screening of 'Loving' during the 69th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 16 May 2016. The movie is presented in the Official Competition of the festival which runs from 11 to 22 May.  EPA/JULIEN WARNAND

 

Kate Moss: Τα καμώματα της επιρρεπούς στις καταχρήσεις σούπερ μοντέλας έχουν φέρει σε ντροπιαστική θέση την κόρη της. Η μικρή έχει κατηγορήσει αρκετές φορές την μητέρα της ότι ήταν πάντα παράδειγμα προς αποφυγή.

10

David Hasselhoff: Ο ιππότης της ασφάλτου μάλλον έπεσε σε... λακκούβα σαν μπαμπάς, καθώς το πρόβλημα αλκοολισμού του δεν του επέτρεπε να χτίσει μια σοβαρή σχέση με τα παιδιά του. Έχουν κυκλοφορήσει και βίντεο δείχνοντας τον σε οικτρή κατάσταση και τις κόρες του απελπισμένες.

Πηγή: tff

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Κι όμως! Δείτε την Μενεγάκη πριν τις πλαστικές στη μύτη, μάτια, άνω χείλος και… (Photos)

Διάσημοι Έλληνες και ξένοι που έδωσαν ή δίνουν μάχη με το AIDS [photos]