Τα 10 πιο παράξενα κόλπα των σταρ για να ξεφύγουν από τους παπαράτσι [Photos]

Τα 10 πιο παράξενα κόλπα των σταρ για να ξεφύγουν από τους παπαράτσι [Photos]
Πολλά έχουμε ακούσει για τοπυς σταρ που έχουν βρει πολλούς και εφευρετικούς τρόπους για να αποφύγουν τους παπαράτσι που τους κυνηγούν σε κάθε τους βήμα. Παρακάτω θα μάθεις τα πιο παράξενα από αυτά!
epa05517084 US actress Emma Stone arrives for the opening ceremony and screening of 'La La Land' at the 73rd annual Venice International Film Festival, in Venice, Italy, 31 August 2016. The festival runs from 31 August to 10 September.  EPA/ETTORE FERRARI

Η Έμα Στόουν και ο Άντριου Γκάρφιλντ είναι και οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί και πολλές φορές προσπάθησαν να ζητήσουν από τους παπαράτσι να τους αφήσουν ήσυχους. Το ζευγάρι που έσμηξε στα γυρίσματα της ταινίας φωτογραφήθηκε κρατώντας σημειώματα έτσι ώστε να χρησιμοποιήσουν τη δημοσιότητά τους για καλό σκοπό και έτσι κραοτύσαν κάποια σημειώματα που έλεγαν πως έμαθαν πως έχουν μαζευτεί παπαράτσι έξω από το εστιατόριο που έτρωγαν και θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα ενώ αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένους οργανσιμούς που θα μπορούσε ο κόσμος να βοηθήσει. Και με αυτόν τον τρόπο ήθελαν να τραβήξουν το ενδιαφέρον

Actress Blake Lively poses during a photocall for the film "Cafe Society" out of competition, before the opening of the 69th Cannes Film Festival in CannesΙδιαίτερα εφευρετική η Μπλέικ Λάιβλι πήρε κάποτε ένα μπουκέτο λουλούδια που της χάρισε ο τότε φίλος της και το κρατούσε μπροστά στο πρόσωπό της για να μην την καταλάβουν οι παπαράτσι.

Justin BieberΜε μάσκα από την ταινία V for Vendetta εμφανίστηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Singer Miley Cyrus attends the Clive Davis Pre-Grammy Gala and Salute to Industry Icons, honoring Universal Music Group Chairman and CEO Lucian Grainge, in Beverly Hills, California January 25, 2014. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Και η Μάιλι Σάιρους έχει προσπαθήσει να κρυφτεί από τους παπαράτσι κρατώντας μπροστά στο πρόσωπό της μια φωτογραφία μωρού!

Red Carpet – 2016 MTV Video Music AwardsΟ Τζέιντεν Σμιθ γιος του Γουίλ Σμιθ σίγουρα έχει γίνει γνωστός λόγω του μπαμπά του και πολλά από τα ρούχα που φοράει είναι φουτουριστικά, βέβαια κάποτε βγήκε με την στολή των Transfomer για να μην τον καταλάβουν οι παπαράτσι. Singer Rihanna  arrives to atttend the Italian designer Maria Grazia Chiuri Spring/Summer 2017 women's ready-to-wear collection for fashion house Dior during Fashion Week in ParisΦυσικά και την Ριάνα την κυνηγούν οι παπαράτσι όπου σταθεί και όπου βρεθεί αλλά εκείνη βρίσκει πολλούς και διάφορυς τρόπους για να τους ξεφύγει και ένας από τους πιο εφευρετικούς ήταν όταν φόρεσε μια τεράστια παραλλαγή για να μηντ ην πάρουν χαμπάρι.

16th NRJ Music Awards - ArrivalsΟ Χάρι Στάιλς των One direction προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος μκάποτε φορώντας μια προβοσκίδα από ελέφαντα στο πρόσωπό του και πάλι όμως δεν τα κατάφερε.

epa00841088 US actor Leonardo Di Caprio poses for photographers on the red carpet prior the screening of the film 'The Departed' at the Rome International Film Festival at Auditorium 'Parco della Musica' in Rome, Italy, on Sunday 15 October 2006.  EPA/GIUSEPPE GIGLIAKαι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσπαθησε στα γυρίσματα της ταινίας "Ο λύκος της Γουόλ Στρήτ." να περάσει απαρατήτος κρατώντας μια ομπρέλα μπροστά στο πρόσωπό του και πέτυχε ακριβώς το αντίθετο.

12th Zurich Film FestivalO Ντάνιελ Ράντκλιφ φορούσε τα ίδια ρούχα για μήενς ολόκληρους. Το 2007 και το 2013 ο Harry Potter φορούσε για μήνες τα ίδια ρούχα και έτσι οι παπαράτι δεν μπορούσαν να πουλήσουν τις φωτογραφίες του. Σίγουρα για εκείνους ήταν βασανιστήριο.
tff.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το χακί είναι το νέο μαύρο! Έτσι θα το φορέσεις σωστά! [Photos]

3 υπέροχα χτενίσματα για να εξαφανίσεις τις αφέλειες σου εύκολα και γρήγορα!

Απίστευτα chocolate smoothies που σου δίνουν ενέργεια! Δες τη συνταγή!