Το πατείς με πατώ σε για τους \"Μαχητές\" στη Θεσσαλονίκη. Η ελπίδα πεθαίνει.

Το πατείς με πατώ σε για τους \
Έλληνες. Ο λαός που είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Εδώ στα χειρότερά του.

Σαν τις σαρδέλες στριμώχτηκε το πλήθος στην Τσιμισκή για να παραβρεθεί στον εορτασμό ενός καταστήματος το οποίο είχε καλέσει για την επέτειο των 50 χρόνων του τρεις παίκτες του reality Survivor, δηλαδή τον Ορέστη Τσανγκ, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Υστερία, φρενίτιδα και παράνοια από τον κόσμο ο οποίος ποδοπατήθηκε για να δει ποιούς; τρεις τύπους που συμμετείχαν σε ένα τηλεπαιχνίδι. Και το θλιβερό είναι οτι στην πλειοψηφία του ο κόσμος αυτός ήταν μικρά παιδιά. Δηλαδή, αυτά τα παιδιά, που θα αποτελέσουν το μέλλον της χώρας, αποθεώνουν το τίποτα.


Θα ήθελα να είμαι κάπου κοντά να ακούσω τί λένε όλοι αυτοί που στριμώχτηκαν του θανατά για να τραβήξουν ένα βίντεο τους τρεις "μαχητές" (!) οι οποίοι πήγαν να τα κονομήσουν και να ντιβάρουν ανελέητα στο κατάστημα. Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτονται. Αλλά βέβαια, απ την άλλη μπορεί και να μη θέλω, γιατί θα απογοητευτώ ακόμη περισσότερο.


Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να θαυμάζει κανείς κάποιον. Απεναντίας. Είναι ωραίο πράγμα οι άνθρωποι γύρω μας να αποτελούν έμπνευση. Αλλά να αποτελούν έμπνευση για κάτι, όπως ας πούμε για την τέχνη τους, την επιστήμη τους, την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, τον ηρωισμό τους. Το να αποτελούν πρότυπα άνθρωποι οι οποίοι συμμετείχαν σε ένα τηλεπαιχνίδι και μαγείρευαν φακόρυζο καταφέρνοντας να διαπλέκονται μεταξύ τους μέχρι τελικής πτώσεως σε ένα έρημο νησί, είναι απορίας άξιο το πως τα καταφέρνουν.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=DpJWjAanevs[/embed]

Προσωπικά θλίβομαι και κουβαλάω πάνω μου τη ντροπή για όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τι τους συμβαίνει. Κανείς από αυτή την αλυσίδα δεν αντιλαμβάνεται το επίπεδο στο οποίο κινείται. Ούτε αυτοί που απολαμβάνουν αυτή την τόσο κακή δημοσιότητα, ούτε αυτοί που τους την προσφέρουν ούτε αυτοί που τους αποθεώνουν. Οι μόνοι που ίσως είναι οι πονηροί της υπόθεσης είναι αυτοί που τους εκμεταλλεύονται όλους μαζί για να κερδίσουν χρήματα. Και του χρόνου, πέταμα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Τρελαίνονται για τεκνά! Αυτές είναι οι 16 διάσημες Ελληνίδες που τους αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες (photos)

Ο ένας κομμωτής, ο άλλος καθηγητής και η άλλη κορδελιάστρα! Τα «άγνωστα» επαγγέλματα 15 Ελλήνων και ξένων σταρ πριν γίνουν διάσημοι (Photo)

To κολάν της Ζωής Τζάνη «διχάζει» και το θέαμα είναι αντιαισθητικό. Δείτε και κρίνετε μόνοι σας, το λάθος που δεν πρέπει να κάνετε