Φτιάξε θεϊκό κρουασάν σοκολάτας σε σχήμα πουτίγκας (video)

Φτιάξε θεϊκό κρουασάν σοκολάτας σε σχήμα πουτίγκας (video)
Το πιο ωραίο γλυκό με σοκολάτα το έχουμε εμείς και στο παρουσιάζουμε σήμερα και ναι λοιπόν είναι το θεικό κρουασάν σοκολάτας σε σχήμα πουτίγκας!!Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γιατί το βίντεο που ακολουθεί θα σου δείξει βήμα βήμα το πως θα εκτελέσεις την συνταγή του υπέροχου αυτού γλυκού!!

Δες το βίντεο που ακολουθεί για να φτιάξεις το θεικό κρουασάν σοκολάτας σε σχήμα πουτίγκας:

Δείτε ακόμη: Ρυζόγαλο σοκολάτα με κάστανα. Μία νόστιμη παραλλαγή!





Chocolate Croissant Bread Pudding⠀ Did you know that you can customize your own Tastemade cookbook? Link in bio.⠀ INGREDIENTS:⠀ 1 pound chocolate croissants (about 11), cut into 1-inch slices⠀ 2 cups heavy cream⠀ 2 cups chocolate milk⠀ 1 teaspoon vanilla extract⠀ 1 teaspoon espresso powder⠀ 1 (10-ounce) bag bittersweet chocolate chips⠀ 8 large egg yolks⠀ 1/3 cup granulated sugar⠀ 1 teaspoon kosher salt⠀ 1/2 cup semisweet chocolate chips⠀ ⠀ CREME FRAICHE WHIPPED CREAM:⠀ 1/3 cup creme fraiche⠀ 2 tablespoons granulated sugar⠀ 1/2 teaspoon vanilla extract⠀ 1/2 teaspoon orange zest⠀ 1 cup heavy whipping cream, chilled⠀ ⠀ STEPS: ⠀ Grease a 9x13-inch baking pan with nonstick cooking spray, and layer the croissant slices in 2 even layers. Set aside.⠀ In a medium saucepan over medium heat, whisk together the heavy cream, chocolate milk, vanilla and espresso powder. Bring the mixture to a boil, stirring occasionally. Turn off the heat and allow to cool for 5 minutes. Add the bittersweet chocolate chips and let stand for 2 minutes before whisking until smooth.⠀ In a large bowl, whisk the egg yolks with the sugar and salt. Very gradually whisk in the hot cream mixture until smooth. Pour the mixture over the croissant slices and cover with plastic wrap. Let stand at room temperature for 40 minutes. At this stage, the bread pudding could be refrigerated and baked the next day.⠀ For the creme fraiche whipped cream: In a small bowl, whisk together the creme fraiche, sugar, vanilla and orange zest until smooth.⠀ In a separate large bowl, whip the heavy cream with a hand mixer on medium speed until stiff peaks form, about 4 minutes.⠀ Use a rubber spatula to fold the creme fraiche mixture into the bowl of whipped cream and mix until just incorporated. Refrigerate until ready to use.⠀ Preheat oven to 325 degrees.⠀ Sprinkle the semisweet chocolate chips over the top of the bread pudding. Bake uncovered for 35 to 40 minutes, until the center is set and no longer jiggly. Let stand for 15 minutes. Serve with creme fraiche whipped cream.⠀ #croissant #breadpudding #chocolatechips #cremefraiche #whippedcream


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tastemade (@tastemade) στις





Δείτε ακόμη: Μια συνταγή που θα σας ξετρελάνει! Φτιάξτε μια τούρτα μπισκότο – μπανόφι!