Αυτή είναι η μάσκαρα που επιλέγει η Ελένη Μενεγάκη για τέλειες βλεφαρίδες!

Η μάσκαρα είναι χωρίς καμία αμφιβολία το ένα προϊόν που έχουμε όλες ανεξαιρέτως στο νεσεσέρ μας. Ακόμα κι δεν σας αρέσει να βάφεστε καθημερινά, η μάσκαρα θα δώσει λίγη ένταση στο βλέμμα σας, χωρίς καθόλου προσπάθεια και χωρίς να χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες ικανότητες στο μακιγιάζ. That said, ο «αγώνας» για την εύρεση της τέλειας μάσκαρα, που θα δώσει όγκος και μήκος, χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες δεν σταματάει ποτέ. Αν θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε μία ακόμα, εμείς –και η Ελένη Μενεγάκη- σας προτείνουμε να προμηθευτείτε την νέα άφιξη της L’Oreal Paris, Volume Million Lashes Fatale, η οποία κάνει ακριβώς αυτά. Αλήθεια σας λέμε, την δοκιμάσαμε ήδη και την έχουμε λατρέψει.

Ο επίσημος makeup artist της L’Oreal Paris, Δημήτρης Σταματίου, μάλιστα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της αγαπημένης παρουσιάστριας και μαζί σύστησαν στο κοινό τη νέα τους beauty εμμονή.



Ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό αργότερα την παραπάνω φωτογραφία, γράφοντας «Η νέα αγαπημένη mascara που σας έδειξα σήμερα στην Ελένη. Η Volume Million Lashes Fatale Mascara δεν κολλάει τις βλεφαρίδες και δίνει όγκο».

Ο Δημήτρης την προτείνει, η Ελένη την προτείνει, το ίδιο και εμείς. Τι περιμένετε;

Πηγή: Instyle

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το look της Ελένης Μενεγάκη που συζητήθηκε – Πόσο κοστίζει και πού μπορείς να το βρεις!


Το φόρεσε και η Κατερίνα Καινούργιου! Τσόκερ κάτω από 15 ευρώ! Δες που θα το βρεις

Expand player

Πάρε παράδειγμα! Πώς φορούν οι Ελληνίδες celebrities τα sneakers τους και με τι τα συνδυάζουν;