Summertime madness 2016! Οι hot τάσεις σε κουρέματα και χρώματα μαλλιών με άρωμα από τα 70s

Η δεκαετία που καθιέρωσε την Μερκούρη, την Βουγιουκλάκη και την Διαλυνά "ξαναγυρνά" σε ότι αφορά στα μαλλιά. Τα άγρια «κύματα» της Μελίνας στο «πολύ την Κυριακή», τα λουλούδια πάνω στις μπούκλες της Αλίκης στις «Διπλοπενιές», αλλά και το επιμελώς ατημέλητο λουκ της Ρίκας στις ταινίες με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, είναι οι απόλυτες τάσεις για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016.



Οι διάσημες πασαρέλες του Μιλάνου, του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης γέμισαν με τα λουκ της boho δεκαετίας του 1970.

Τροπικά χτενίσματα με στυλιζαρισμένες μπούκλες με όγκο και φυσικά, που έχουν ως αξεσουάρ φούξια και πορτοκαλί λουλούδια, ρομαντικά κύματα χωρίς όγκο και χωρίστρα στην μέση σε ζεστούς και φυσικούς τόνους θα παίξουν πολύ το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, οι στριφογυριστές μακριές κοτσίδες, και οι στριφογυριστές πλεξούδες σε μαλλιά πιασμένα μισά θα είναι –κυρίως-για τις πιο μικρές ηλικίες ότι πιο «must» όχι μόνο για τις χαλαρές βόλτες και τις παραλίες, αλλά και για το γραφείο και τις βραδινές εξόδους με τον σύντροφο ή τις φίλες!



Επισκεφτήκαμε τα κομμωτήρια «Georges Coiffures» στην Κηφισιά, και συναντήσαμε έναν από τους hairstylists των διασήμων και ιδιοκτήτη των καταστημάτων, τον Τάκη Τσουνάκη, ο οποίος μας αποκάλυψε όλα όσα θέλουν να ξέρουν οι γυναίκες που αγαπούν τα μαλλιά τους και την μόδα!



«Τη νέα τάση για τα μαλλιά για την άνοιξη-καλοκαίρι 2016 θα την ονόμαζα “sexy μινιμαλισμό” και για να γίνω πιο ακριβής ,το θέμα της τάσης είναι κατά κύριο λόγο η... ΑΤΕΛΕΙΑ. To ιδανικό για την εποχή λουκ θα πρέπει δηλαδή να δείχνει ότι ήταν τέλειο κάποτε, αλλά μετά απο μέρες είναι πιο χαλαρό και καθημερινό» είπε ο Τάκης Τσουνάκης.

Μοδάτο λουκ με… δύο κινήσεις!

Σύμφωνα με τον κύριο Τσουνάκη, «αυτό μπορεί να δημιουργηθεί είτε δίνοντας μια γεωμετρική γραμμή στο κούρεμα, δηλαδή με τολμηρές γραμμές και κοφτερές ευθείες, χωρίς φιλαρίσματα ή με ένα καλό στέγνωμα με το σεσουάρ και στη συνέχεια τη χρήση ενός θερμικού κεραμικού εργαλείου (πρέσα -ψαλίδι),το οποίο και θα δουλευτεί μόνο μήκος (όχι ρίζα - άκρη),για ένα πιο ατημέλητο και εντυπωσιακό look».

Χρώματα: Είναι όλα στην μόδα, αρκεί….

Όσο για το χρωμα, όπως είπε ο κύριος Τσουνάκης «όλοι οι τόνοι είναι στη μόδα, αλλά με την ιδιομορφία πάνω στο βασικό χρωμα να ιριδίζουν παλ αποχρώσεις (κοντινές μεταξύ τους) με την τεχνική painting ή ombre ώστε να έχουμε πιο φυσικό αποτέλεσμα».



Extra INFO

-Το πλατινέ είναι στη μόδα!
-Το όμπρε παραμένει στη μόδα, αλλά φέτος είναι πιο ξανθό από ποτέ.
-Πείτε ναι στο ψυχρό ξανθό και στο ξανθό με χρυσές ανταύγειες.
-Μην αντισταθείτε στο βαθύ καστανό! Καλύπτει τέλεια τα λευκά και δεν απαιτεί πολλά λεφτά!
-Το καστανοκόκκινο και το έντονο κόκκινο είναι ξανά «in»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τεράστιες βλεφαρίδες για όλες μας! Χρωματιστές ή ψεύτικες;



Σας ενδιαφέρει όλες! Αυτά είναι τα πρόσωπα που λατρεύουν οι άντρες



Το κλικ με δική σας ευθύνη!Η Δέσποινα Βανδή πιο αμακιγιάριστη από ποτέ – Το θέαμα τρομάζει…