Πολυτελής εμπειρία βαφής στο κομμωτήριο & επαγγελματική διάγνωση με τη νέα iNOA!

Ανακάλυψε τη νέα βελτιωμένη επαγγελματική βαφή iNOA της L’Oréal Professionnel

Unsplash.com

Με πιο εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για τον επαγγελματία αλλά και με εξαιρετικό χρωματικό αποτέλεσμα η ανανεωμένη iNOA προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία στο κομμωτήριο, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Η νέα και βελτιωμένη σύνθεση της βαφής κλείνεται σε μια premium και πιο βιώσιμη συσκευασία τόσο ως προς τον σχεδιασμό όσο και ως προς την παραγωγή της.
Νέα σύνθεση...

Η πρωτοποριακή σύνθεση της iNOA, χωρίς αμμωνία, η οποία κυκλοφόρησε το 2009, εξασφαλίζει χρώμα υψηλής απόδοσης αξιοποιώντας τη μοναδική δύναμη του ελαίου, με 60% περιεκτικότητα της σύνθεσης σε έλαιο. Η νέα έξυπνη σύνθεση, με υφή που δεν στάζει, ξεβγάζεται πιο εύκολα. Έτσι, διευκολύνει τόσο την εφαρμογή όσο και το ξέβγαλμα, κάνοντας πιο εύκολη τη δουλειά των κομμωτών!

Expand player

Στροφή στη βιωσιμότητα

Το μικρότερο σωληνάριο από 95% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και η κατάργηση του φυλλαδίου οδηγιών χρήσης κάνουν τη συσκευασία πιο βιώσιμη, με εξοικονόμηση 79 τόνων χαρτιού τον χρόνο. Ακόμη, η βαφή ξεβγάζεται πιο εύκολα βοηθώντας έτσι στη μείωση της χρήσης νερού – βασικό τομέα ανάληψης δράσης για τη μάρκα.

iNOA [iD] για ρεαλιστική διάγνωση

Με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης που εμπλουτίστηκε με εκατοντάδες εικόνες από εκπαιδευτές της L’Oréal Professionnel από όλον τον κόσμο (Ευρώπη, Βραζιλία, Ινδία, ΗΠΑ) παρέχεται πλέον η δυνατότητα προεπισκόπησης στο χρώμα μέσα από τη λειτουργία εικονικής δοκιμής που σχεδίασε η Modiface. Το χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά είναι ρεαλιστικό, ενώ μπορείς να εμπνευστείς και από το look book iNOA και το ψηφιακό δειγματολόγιο.

Info:

Διατίθεται σε 91 αποχρώσεις, που προσφέρουν έως και 100% κάλυψη των λευκών και χρώμα υψηλής απόδοσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

To de-makeup balm της Clinique ανανεώθηκε!

Το νέο make up trend που ήδη πρωταγωνιστεί στο εξωτερικό