Η "κοκκαλωμένη μπούκλα" είναι πασέ. Σταμάτα να χρησιμοποιείς με λάθος τρόπο τον αφρό στα μαλλιά σου

Mια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένα χτένισμα κακό. Ήταν όμως πρακτικό και πήρε στο λαιμό του κόσμο μπόλικο.

Λοιπόν κορίτσια, πολλές από εσάς που έχετε σγουρά μαλλιά κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Χρησιμοποιείτε αφρό στα μαλλιά σας με λάθος τρόπο και τα κοκκαλώνετε. Όχι. Οι μπούκλες πρέπει να είναι ζωντανές και να έχουν ελαστικότητα. Να κινούνται ανάλαφρα με τις δικές σας κινήσεις όχι να στρίβετε εσείς κι εκείνες να μένουν ακούνητες στη θέση τους. Γι αυτό, όσες θέλετε να "τιθασεύσετε" τα σγουρά μαλλιά σας, κάντε το με το σωστό τρόπο.



Ποιός είναι αυτός; Είναι να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα styling που απευθύνονται στον τύπο των μαλλιών σας με τον σωστό τρόπο. Δηλαδή ΜΗΝ βάζετε αφρό σε νωπά μαλλιά κι από πάνω στεγνώνετε με φυσούνα γιατί έτσι αν δεν είστε κομμώτριες το πιθανότερο είναι να τα κοκκαλώσετε και αυτό δεν το θέλουμε.


Tι μπορείτε να κάνετε; Βάλτε τον αφρό και αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους. Δεύτερη λύση είναι να τα περάσετε με ένα προϊόν για μπούκλες αλλά σε μορφή oil για να τους χαρίσει ελαστικότητα όταν τα στεγνώσετε. Τρίτη λύση είναι να λούζεστε πάντοτε με ένα ειδικό σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών σας, να στεγνώνετε αφού έχετε βάλει τα αντίστοιχα προϊόντα θρέψης και κατά του φριζαρίσματος και τέλος να σταθεροποιείτε με λακ. Και στις τρεις περιπτώσεις θα είστε πιο ανάλαφρες και δε θα σπάτε τσατσάρες όταν πάτε να χτενιστείτε. Κάντο όπως η Χάλι Μπέρι !



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Η Βella Hadid ποζάρει για τη νέα κολεξιόν του Giuseppe Zanotti. Απολαύστε τη.

Ποια πρέπει να είναι η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας πριν τον ύπνο;

Aυτά είναι τα δυο απόλυτα καλοκαιρινά αρώματα