Φοβερό τρικ: Πώς να μην αργούν να βράσουν τα μακαρόνια - Το μυστικό είναι στο αλάτι

Τόσο καιρό το κάναμε λάθος

Τα μακαρόνια είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα φαγητό παντός καιρού, καθώς είναι γρήγορο στην εκτέλεση, αλλά και νόστιμο. Ένα λάθος που κάνουμε πολλές φορές όταν μαγειρεύουμε μακαρόνια, είναι να βάζουμε αλάτι στην κατσαρόλα με... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η απόλυτη καλοκαιρινή συνταγή: Ζουμερό γιουβέτσι με θαλασσινά - Πεντανόστιμο και εύκολο

Για τους λάτρεις του καφέ - Παγωμένο τιραμισού που "λιώνει" στο στόμα