Το λάθος που κάνουμε όλοι όταν βράζουμε πατάτες - Τι πρέπει να αποφεύγουμε

Δεν σας πάει ο νους

Οι πατάτες είναι πηγή βιταμίνης C, βιταμίνης γνωστής για την αντιοξειδωτική της δράση και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, έχουν δείξει μελέτες του ερευνητικού οργανισμού Potatoes USA.

Μάλιστα, έρευνα έδειξε ακόμη ότι περιέχουν περισσότερο κάλιο και από την μπανάνα. Ένα θρεπτικό συστατικό που αποτρέπει το φούσκωμα. Άλλα θρεπτικά στοιχεία που εντοπίστηκαν κατά την έρευνα είναι η βιταμίνη B6, αλλά και ο σίδηρος.

Expand player

Μεγάλη ποσότητα της περιεκτικότητας της πατάτας σε αυτά τα μέταλλα και τις βιταμίνες, καταλήγει κατά το βράσιμο στο νερό και... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Εξωτερική φωτογραφία: pixabay / matthiasboeckel

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απολαύστε τις χωρίς τύψεις - Πώς να φτιάξετε τηγανιτές πατάτες χωρίς ούτε μια σταγόνα λάδι

Προσοχή! Μην αφήνετε ποτέ τις πατάτες μέσα στη σακούλα ή στο ψυγείο - Μπορεί να...