Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά! Η συνταγή της... "τελευταίας στιγμής"

Υλικά
150γρ. ταραμά λευκό
1 κρεμμύδι ξερό
200ml ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο
250γρ. ψωμί μπαγιάτικο, μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο
3 λεμόνια

Expand player

Διαδικασία
Στον επεξεργαστή τροφίμων ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το πολτοποιείτε μαζί με τον ταραμά και το χυμό από ένα λεμόνι.

Δείτε ακόμη: Θα σας ξετρελάνουν: Οι πιο κρεμώδεις πατάτες φούρνου που λιώνουν στο στόμα!

Προσθέτετε το ψωμί και τμηματικά το λάδι, συνεχίζοντας το χτύπημα.

Ρίχνετε το χυμό από τα άλλα δύο λεμόνια, αφού δοκιμάσετε ώστε να φτιάξετε την οξύτητα και ανακατεύετε καλά.

Σερβίρετε την ταραμοσαλάτα σε μπολ γαρνίροντας με μαύρες ελιές.