Ψυχοκόρες 7/5: «Θα σε κάψει ο Θεός που βλέπει» - Της επιτίθεται ερωτικά στην παραλία και την αφήνει ημίγυμνη

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες 7/5: «Θα σε κάψει ο Θεός που βλέπει» - Της επιτίθεται ερωτικά στην παραλία και την αφήνει ημίγυμνη

Το βράδυ της Τρίτης 7/5 θα προβληθεί ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, στο οποίο θα γίνει χαμός. Σε δύσκολη θέση η Φρόσω, η Νέλλα, αλλά και η Μάγια... Δεν θα θέλετε να το χάσετε!

Τι θα δούμε απόψε 7/5 στις Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 23

Μετά από δεκάδες ώρες μαθημάτων και προετοιμασίας, η Βασιλική δίνει εξετάσεις για την εισαγωγή της στο κολέγιο. Ενώ πιστεύει ότι τα έχει πάει καλά, δεν αφήνει το συναίσθημα να τη συνεπάρει και έτσι είναι μετρημένη απέναντι σε όλους και κυρίως τον Παύλο, που είναι σίγουρος για την επιτυχία της. «Είμαι σίγουρος πως θα διαπρέψεις», της λέει, όμως εκείνη δεν αντιδρά και εξαφανίζεται στο δωμάτιό της για να ξεκουραστεί. Σίγουρη για την επιτυχία της Βασιλικής είναι και η Μάγια, όμως έχει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Και ένα από αυτά είναι ο Τύπος που τη «χτυπά» καθημερινά.

«Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, κορίτσι μου, είναι να φύγεις για ένα διάστημα. Γιατί δεν πας με τη Βασιλική και τον Ερμή στις Σπέτσες να ξεκουραστείς; Σίγουρα όταν θα επιστρέψεις το θέμα θα έχει ξεχαστεί κι εσύ θα κάνεις μια νέα αρχή», θα τη συμβουλέψει ο πατέρας της και εκείνη θα ακολουθήσει τη συμβουλή του. Οταν ο Παύλος της πει ότι θέλει να τους ακολουθήσει, θα αντιμετωπίσει το σκληρό βλέμμα του Αρδίτη που καταλαβαίνει πως ακολουθεί την κόρη του μόνο και μόνο για να είναι κοντά στην ψυχοκόρη τους που έχει ερωτευτεί σφόδρα.

Δείτε επίσης: Η Μάγια κάνει την Βασιλική δουλικό - Μαθαίνει πως ο άντρας της την κερατώνει μαζί της

Με τον νεογέννητο γιο της πλέον στα χέρια της, η Φρόσω αλλάζει τελείως τη στάση της απέναντι στον Νάτση. Του κάνει τα χατίρια, ενώ του μεταφέρει χωρίς δισταγμό ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του τις στιγμές που εκείνος λείπει. Ταυτόχρονα, για να τον πάρει με το μέρος της, του δείχνει πως είναι πάντα στη διάθεσή του όταν εκείνος έχει όρεξη. Στο μεταξύ, ο τελευταίος ξεκαθαρίζει στους γαμπρούς του ότι εκείνος και μόνο ορίζει τι θα γίνει με τα κτήματα και εκείνοι αναγκάζονται να συμφωνήσουν μαζί του.

Ψυχοκόρες Φρόσω

Την ίδια στιγμή και η Αρχοντούλα, στο σπίτι του Κοσμά και της Νέλλας Κοτρώτση, αναγκάζεται να κάνει ό,τι της ζητά το αφεντικό της. «Θέλω κάθε μέρα να βάζεις ένα τέτοιο φάρμακο στο τσάι της γυναίκας μου. Δεν θέλω να το ξεχνάς. Είναι για το καλό της. Οταν δεις ότι τελειώνουν, θέλω να έρθεις και να μου το πεις», θα τονίσει ο Κοσμάς και η γυναίκα απέναντί του θα κάνει αυτό που θα της πει.

Δείτε εδώ τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας.