Το ζηλεύουν όλοι στην κωμόπολη - Με φοβερή θέα και πέτρινο το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Μοιάζει με βίλα

Με καταγωγή από την Σκάλα Λακωνίας, η Αθηνά Οικονομάκου δεν γινόταν να μην έχει το δικό της σπίτι κοντά στον τόπο όπου είναι οι γονείς της. Έτσι λοιπόν, η ηθοποιός και επιχειρηματίας διατηρεί ένα πανέμορφο σπίτι στο κέντρο του Γυθείου, το οποίο επισκέπτεται με την οικογένεια της συχνά πυκνά, κυρίως όμως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αρκετές είναι θα λέγαμε οι φορές που μας έχει δείξει τόσο το εσωτερικό του, όσο και την ασύλληπτη θέα που έχει η βεράντα της, μέσα από διάφορες αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

Όταν ταξιδεύουν στην κωμόπολη, οι εξορμήσεις σε διάφορες παραλίες είναι πολλές, ενώ νωρίς το βράδυ είτε κάθονται στο απίστευτο μπαλκόνι που έχουν το οποίο βλέπει θέα θάλασσα ή κατεβαίνουν στο κέντρο του Γυθείου για χαλαρό ποτό.

Όσον αφορά το σπίτι της (δείτε και το σπίτι που μένει με την οικογένεια της στην Αθήνα), είναι όλο χτισμένο από πέτρα, ενώ έχει τεράστιο κήπο με λουλούδια και φώτα παντού. Θέα βλέπει το νησάκι όπου είναι ο φάρος, αλλά και όλη την θάλασσα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Το καλοκαίρι πηγαίνει και στο ξενοδοχείο του Μιχόπουλου

Το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι ονειρικό. Πόσο κοστίζει όμως μια βραδιά στα πολυτελέστατα δωμάτια του;

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί!

Τόσο κοστίζει μια νύχτα στο ξενοδοχείο Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί στολίδι της Σαντορίνης και προκαλεί αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει περίπου στα 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος περίπου στα 2070€. Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά και στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Παιδί μου σίγουρα» - Η Αθηνά Οικονομάκου τρολάρει την κόρη της Σιέννα

''Σούσουρο'' με την ανάρτηση της Οικονομάκου - Έφυγε μέσα σε ένα βράδυ από την Αθήνα