Survivor αποκλειστικό: Άσχημα νέα για τον Φάνη Μπολέτση - Δυστυχώς...

Αν είναι δυνατόν, τι γίνεται φέτος;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor αποκλειστικό: Άσχημα νέα για τον Φάνη Μπολέτση - Δυστυχώς...

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως είναι τα τελευταία 24ωρα που διανύει ο Φάνης Μπολέτσης στην παραλία του Survivor. Φέτος οι οικειοθελείς αποχωρήσεις από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχουν χτυπήσει κόκκινο και ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε παίκτες να μαζεύουν τα πράγματά τους και μέσα σε ένα λεπτό από την καλύβα να βρίσκονται στο ξενοδοχείο και μετά καπάκι στο αεροπλάνο που τους γυρίζει Ελλάδα.

Η οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή είναι σα να άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου. Ακολούθησε ο Αλέξης Παππάς (δείτε εδώ γιατί έφυγε τελικά), ο Σάββας Γκέντσογλου (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) και τώρα ήρθε και η σειρά της Χρύσα Χατζηγεωργίου που διαδραματίστηκε στο χθεσινό 28/4 επεισόδιο με έναν πολύ παράξενο τρόπο.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 29/4: Ο Φάνης Μπολέτσης "παρανόμησε" - «Έκανα ένα...»

Η παίκτρια των μπλε ενώ είχε περάσει κάποιες μέρες στον γιατρό και απείχε από τους στίβους μάχης στο χθεσινό επεισόδιο εμφανίστηκε κανονικά στο ceremony και λίγο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τα μεικτά ματσαρίσματα στους στίβους μάχης από εδώ και πέρα απλά εξαφανίστηκε με τον παρουσιαστή να δηλώνει πως «αποχώρησε οικειοθελώς» και να συνεχίζεται η ροή του προγράμματος.

Η πιο γρήγορη αποχώρηση της σεζόν πρέπει να ήταν αυτή που όμως... στοίχισε πολύ στον συμπαίκτη της και πολύ καλό της φίλο, Φάνη Μπολέτση.

Συντετριμμένος ψυχολογικά ο Φάνης Μπολέτσης μετά την αποχώρηση της Χρύσας από το Survivor

«Αποχώρησε η Χρύσα. Το είχαμε συζητήσει νομίζω ότι δεν άντεχε άλλο. Δεν άντεχε ψυχολογικά, δεν άντεχε σωματικά γιατί είχε έναν τραυματισμό τον οποίο δεν έχει ξεπεράσει σε καμία περίπτωση, δεν μπορούσε να περπατήσει. Και στη Νέα Υόρκη μας έλεγε συνέχεια ότι πονάει. Θα μας λείψει και σε μένα και στα παιδιά. Ήταν ένα από τα άτομα που για μένα προσωπικά ήταν πάρα πολύ κοντά από την αρχή του Survivor. Ήταν το στήριγμά μου, κάναμε πολλές συζητήσεις. Ο τρόπος που μιλούσε, που ανέβαζε την ομάδα, η παιδικότητά της. Δεν ξέρω κι εγώ τι να πω η αλήθεια είναι αλλά σίγουρα νομίζω είναι ένα άτομο που θα μείνει χαραγμένο σε όλη την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης προσπαθώντας να κρύψει κάπως τα συναισθήματά του γιατί εμείς αυτό που γνωρίζουμε από την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο είναι πως είναι συντετριμμένος με την συγκεκριμένη απώλεια.

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο ο Φάνης έχει κλειστεί πολύ στον εαυτό του, έχει σταματήσει να χαμογελά και να επικοινωνεί πολύ με τους γύρω του και φαίνεται αρκετά σκεπτικός. Γι' αυτό η Χρύσα ήταν όντως το στήριγμά του και το παιχνίδι είναι τόσο δύσκολο, που χάνεις τα πατήματά σου όταν από εκεί που ήσασταν δυο και μοιραζόσασταν τα όσα γίνονταν εκεί, φεύγει ο ένας και μένει ο άλλος μόνος του. Αυτό έχει πάθει ο Φάνης. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω γι' αυτόν....