Αλέξης Παππάς: «Ο λόγος που είμαι πίσω είναι γιατί...» - Αποκάλυψε ανοιχτά το λόγο της αποχώρησης του από το Survivor

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: «Ο λόγος που είμαι πίσω είναι γιατί...» - Αποκάλυψε ανοιχτά το λόγο της αποχώρησης του από το Survivor

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor η οποία έγινε εντελώς ξαφνικά. Συγκεκριμένα, μετά από ένα επεισόδιο και έπειτα δεν το είδαμε ξανά στις οθόνες μας. Την ανακοίνωση της αποχώρησης του έκανε ο Γιώργος Λιανός σε ένα από τα συμβούλια του νησιού αναφέροντας απλά πως έπρεπε να φύγει για λόγους υγείας πίσω στην Ελλάδα.

Από τότε δεν έγινε καμία άλλη αναφορά στην απόφαση του να γυρίσει στο σπίτι του, ενώ σε αναρτήσεις που έκανε στα socia media δεν σχολίαζε κάτι σχετικά με αυτό.

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Παππά για το Survivor

«Πεινάσαμε. Έχασα 12 κιλα συνολικά. Το 2021 είχα χάσει 14 κιλά, είχα κάτσει πιο πολύ και ήταν πιο μεγάλη η ταλαιπωρία. Το γεγονός ότι δεν ξέρεις πως θα είναι η καθημερινότητα του, σου βγάζει και ένα στρες που ενδεχομένως να επηρεάζει και το πόσα κιλά χάνεις», ανέφερε στην αρχή της συνέντευξη του ο Αλέξης Παππάς.

Μάλιστα, μίλησε και για τη σχέση του με τον Τζειμς Καφετζή: «Φέτος στο Survivor ήμουν πιο διακριτικός. Παίξανε πολλά πράγματα σημαντικό ρόλο. Η σχέση που είχαμε παλαιότερα με τον Τζέιμς, επειδή είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος εκτονώνεται, και τότε ίσως να του είχα βάλει κι εγώ περισσότερες φιτιλιές. Σήμερα όμως είναι διαφορετικά. Σήμερα είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Σίγουρα όταν καλείσαι να κάνεις για δεύτερη φορά κάτι, δε θα είναι το ίδιο με την πρώτη, όπου δε το έχεις κάνει ποτέ ξανά».

Λίγο πριν αποχώρηση, αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από το Survivor, λέγοντας: «Ο λόγος που είμαι πίσω είναι γιατί προέκυψε ένα θέμα υγείας με ένα δικό μου πρόσωπο. Διαχειρίσιμο είναι. Οπότε τα σχέδιά μου τα αφήνω για λίγο στην άκρη και προσπαθώ λίγο να βρω τα πατήματά μου. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε. Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ ακόμη πως είμαι στην Ελλάδα. Είμαι μια εβδομάδα εδώ, δέκα ημέρες»