Survivor 2024 – Αποχώρησε επίσημα ο Αλέξης Παππάς και αλλάζει το παιχνίδι: «Ο σκοπός που έφυγε είναι ιερός»

Η ανακοίνωση του Λιανού σόκαρε τους παίκτες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Αποχώρησε επίσημα ο Αλέξης Παππάς και αλλάζει το παιχνίδι: «Ο σκοπός που έφυγε είναι ιερός»

Το γνωρίζαμε εδώ και λίγες ώρες, αλλά πλέον το είδαμε και στις οθόνες μας. Αμέσως μετά τον Τζέιμς Καφετζή, που αποχώρησε στη μονομαχία, και ο Αλέξης Παππάς ήταν απών στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως είναι επίσημα εκτός παιχνιδιού με δική του απόφαση.

«Πριν προχωρήσουμε έχω να σας κάνω μία ανακοίνωση. Ο παίκτης που θα στερηθεί η Κόκκινη Ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς, για λόγους προσωπικούς, λόγους οικογενειακούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor.

«Κάτι είχα καταλάβει. Με τον Αλέξη ήμαστε φίλοι, η παρουσία του ήταν εμφανής, εύχομαι να είναι όλα καλά πίσω στην Ελλάδα γιατί γνωρίζω τους λόγους που έχει αποχωρήσει», δήλωσε από την πλευρά της η καλή του φίλη, Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε επίσης: Survivor αποκάλυψη: Συνέβη χθες το μεσημέρι - Η κίνηση του Αλέξη Παππά που πρόδωσε την οικειοθελή του αποχώρηση

Σοκαρισμένοι στο Survivor με την αποχώρηση Παππά

«Ο Αλέξης ήταν ο Παππά-coach, μας έδινε συμβουλές. Αν είχαμε άσχημη μέρα, έλεγε στον καθένα μας να θυμηθούμε τους λόγους που είμαστε εδώ. Γνωρίζω κι εγώ τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση, εύχομαι να είναι καλά στην Ελλάδα, θα είναι αισθητή η απουσία του. Με στήριξε με τον τραυματισμό μου, ήταν εκεί συνέχεια. Εμένα προσωπικά θα μου μείνει αξέχαστος», ανέφερε στον αέρα του Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ένας ακόμη παίκτης που είχε αντιπαραθέσεις μαζί του, ήταν ο Φάνης Μπολέτσης, που σεβάστηκε την απόφασή του. «Ευχαριστήθηκα κάθε στιγμή με τον Αλέξη, το θεωρώ υγιές να έχεις μία άποψη και να παλεύεις γι' αυτή. Του εύχομαι τα καλύτερα, και σε εκείνον και στην οικογένειά του. Ο σκοπός που έφυγε είναι ιερός», δήλωσε ο Φάνης για την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

Αλλάζει το παιχνίδι, νέα ανακοίνωση-έκπληξη

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως, μετά τις δύο αντρικές αποχωρήσεις, έληξε ουσιαστικά η ασυλία που είχαν οι γυναίκες στο Survivor. Όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον οι μονομαχίες θα είναι μεικτές, που σημαίνει ότι θα παίζουν άντρες-γυναίκες πλέον μετά από κλήρωση. Αυτό σημαίνει πως δεν «κλειδώνει» πια το φύλο της μονομαχίας, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά όλα τα μέλη σε κάθε ομάδα που χάνει την ασυλία μπορούν να ψηφιστούν.

Μάλιστα, σε νέα του ανακοίνωση για τα νέα έπαθλα, ο παρουσιαστής πρόσθεσε ότι θα υπάρχει σύστημα πόντων, όπου σε κάθε αγώνισμα θα μετράει η κάθε νίκη, και όχι μόνο ο τελευταίος αγώνας επάθλου.