Survivor αποκάλυψη: Συνέβη χθες το μεσημέρι - Η κίνηση του Αλέξη Παππά που πρόδωσε την οικειοθελή του αποχώρηση

Είναι οριστικό πια...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor αποκάλυψη: Συνέβη χθες το μεσημέρι - Η κίνηση του Αλέξη Παππά που πρόδωσε την οικειοθελή του αποχώρηση

Πριν από μερικές ημέρες, πριν ακόμα προβληθεί η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor, πληροφορηθήκαμε πως αποχωρούν οικειοθελώς από το ριάλιτι άλλα δύο πρόσωπα. Ένας από την ομάδα των κόκκινων και ένας από την ομάδα των μπλε. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και τον Σάββα Γκέντσογλου. Εάν παρατηρήσατε, δεν εμφανίζονταν καν στα τελευταία επεισόδια, ούτε και στο έκτακτο που προβλήθηκε το Σάββατο 20/4, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια αναφορά για την απουσία τους ούτε από τους παίκτες ούτε και από τον Γιώργο Λιανό.

Απόψε, Κυριακή 21 Απριλίου, μάλιστα, θα προβληθεί η ανακοίνωση για τον παίκτη των διάσημων. Και εάν υπήρχε και η παραμικρή αμφιβολία πως όλο αυτό μπορεί να είναι ένα κακόγουστο αστείο ή ένα τρικ της παραγωγής για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ένα συμβάν επιβεβαίωσε την αλήθεια.

Η κίνηση που επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor

Είναι γνωστό πως όλοι διαγωνιζόμενοι όταν μπαίνουν στο παιχνίδι αποχωρίζονται τα κινητά τους και τα παίρνουν ξανά μόνο όταν πρόκειται να μπουν στο αεροπλάνο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Ο Αλέξης Παππάς, λοιπόν, πήρε το κινητό του στα χέρια του και άνοιξε, μάλιστα, το viber του. Το Σάββατο 20/4, γύρω στις 14:00 ώρα Ελλάδος ήταν ενεργός. Είναι οριστικό δηλαδή...

Δείτε επίσης: 100% επιβεβαιωμένο - Αυτοί κερδίζουν απόψε την ασυλία

Αλέξης Παππάς επιστροφή από Survivor

Ακόμα δεν έχουν γίνει, βέβαια, γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, όμως είτε θα το αποκαλύψει ο παρουσιαστής του ριάλιτι σήμερα (δείτε εδώ το trailer), είτε θα το εξομολογηθεί ο ίδιος μόλις πατήσει το πόδι του στα πάτρια εδάφη.

Αυτή είναι η σύντροφός του

Τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με τους υπόλοιπους 9 παίκτες για να αναχωρήσει προς τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και τι συνέβη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη).

Προηγουμένως, όλοι τους βρέθηκαν στα γραφεία της Acun media και εκεί βρέθηκε επίσης και η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, η οποία "τσάκωσε" τον ηθοποιό σε τρυφερά τετ α τετ με την σύντροφό του, Ελένη Αϊβαλή, χορεύοντας στον διάδρομο.

«Ενώ όλοι έπιναν τον καφέ τους και έστελναν μηνύματα, ένας παίκτης ήταν πολύ θερμός και μπροστά στην κάμερα και μιλώ για τον Αλέξη Παππά που χόρεψε με την αγαπημένη του, για την κάμερά μας. Δεν την έχουμε δει σε κάποιο ριάλιτι, απλώς την είχαμε δει σε φωτογραφίες γιατί είναι η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Σταύρου Σβήγκου», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος που μετέφερε το ρεπορτάζ και αργότερα στις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο Αλέξης Παππάς από το αεροδρόμιο, ανέφερε:

«Χθες το βράδυ αποχαιρετούσα τη σύντροφό μου. Ήταν μαζί μου μέχρι την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο μήνυμα που θα στείλω πριν μπω στο αεροπλάνο θα είναι στην κοπέλα μου» (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή ανάρτηση).