Survivor trailer 21/4: «Έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις» - Ο νέος όρος μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά και του Σάββα Γκέντσογλου

Έρχονται δύσκολες μέρες για τους παίκτες...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor trailer 21/4: «Έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις» - Ο νέος όρος μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά και του Σάββα Γκέντσογλου

Κυριακή 21 Απριλίου σήμερα και αυτό σημαίνει πως το βράδυ θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor, το πρώτο μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος επέλεξε ουσιαστικά να αποχωρήσει για να μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του μετά το ναυάγιο (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για τη σκηνή που έκοψαν στο μοντάζ).

Νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας δημοσιεύθηκε και το trailer με όσα θα δούμε σε αυτό. Πρόκειται για πολύ έντονα φορτισμένες ημέρες για τους παίκτες του ριάλιτι και για τις δύο ομάδες. Ο Γιώργος Γκιουλέκας από την κόκκινη, που ήταν ο κολλητός του πρώτου στο παιχνίδι, έχει ξενερώσει, όπως αναφέρει, που έφυγε ο φίλος του, ενώ στους μπλε αναφέρουν πως έπραξε σωστά, όμως η απουσία του θα τους στοιχίσει.

Όλα όσα θα δούμε απόψε (21/4) στο Survivor

Και ενώ προσπαθούν να χωνέψουν τι συνέβη, ο Γιώργος Λιανός θα τους καλέσει πριν τον αγώνα για να τους κάνει κάποιες ανακοινώσεις. Θα τους εξηγήσει πως από εδώ και πέρα τα πράγματα αλλάζουν και ένας νέος όρος προστίθεται. Άντρες και γυναίκες θα μπορούν να μονομαχήσουν καθ' όλη τη διάρκεια των ομαδικών δοκιμασιών και όχι μόνο στο flag race.

Η ανησυχία φαίνεται στα πρόσωπα των διαγωνιζόμενων, διότι αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα δυσκολευτούν πολύ και ίσως γίνουν και εύκολος στόχος. Θα φανεί στην πορεία όμως πως θα πάει αυτό και ποιοι θα επηρεαστούν. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως στο βίντεο δεν φαίνονται καθόλου δύο άντρες.

Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και τον Σάββα Γκέντσογλου, οι δύο παίκτες που σας έχουμε ήδη αναφέρει πως θα αποχωρήσουν οικειοθελώς. Ο πρώτος δεν φάνηκε ούτε στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης, όμως δεν έγινε καμία αναφορά στο όνομά του.

Στο trailer δεν ακούγεται να λέει κάτι για κανέναν από τους δύο ο παρουσιαστής, για άλλη μία φορά, όμως γνωρίζουμε πως μία από τις ανακοινώσεις που θα κάνει θα είναι σίγουρα και εκείνη για την αποχώρηση του παίκτη των διάσημων.

Μένει μόνο να δούμε τι θα συμβεί και με τον παίκτη των μαχητών, ποιος θα πάρει την ασυλία (δείτε εδώ) και ποιος θα βγει πρώτος στον τάκο για αυτή την εβδομάδα.