Σάββας Γκέντσογλου: Πόσα λεφτά πήρε για τις 15 εβδομάδες που έκατσε στο Survivor

Καλά πήγε αυτό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σάββας Γκέντσογλου: Πόσα λεφτά πήρε για τις 15 εβδομάδες που έκατσε στο Survivor

Μετά την ξαφνική οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) από το Survivor, σειρά πήρε και ο Σάββας Γκέντσογλου, πράγμα που το Youweekly.gr γνώριζε και σας είχε αποκαλύψει πρώτο εδώ και μέρες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής από την αρχή έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τον κόσμο για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως θα είναι ο μεγάλος νικητής φέτος. Αρκετό καιρό τώρα, όμως, βασανιζόταν με έναν τραυματισμό κι εκεί που επανήλθε στους στίβους μάχης, μετά από λίγες ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως μάλλον θα χρειαστεί χειρουργείο στο χέρι οπότε αναγκάστηκε να πάρει μια απόφαση, κι αυτή ήταν να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού η υγεία πάντα προέχει.

«Έδωσα πολύ χρόνο στο χέρι μου και στον τραυματισμό. Δεν έγινε και η κατάσταση έχει γίνει και χειρότερη. Έχω έναν κομμένο σύνδεσμο. Μάλλον θα χρειαστώ χειρουργείο. Οπότε ως εδώ ήταν, θα φύγω» είπε μεταξύ άλλων στον αποχαιρετιστήριο του λόγο ο Σάββας και με το backpack του, αφού χαιρέτησε και τις δυο ομάδες, αποχώρησε από την παραλία.

Η αμοιβή του Σάββα Γκέντσογλου από το Survivor

Άδοξο ήταν το τέλος, λοιπόν, του Σάββα Γκέντσογλου σε αυτή την σεζόν του Survivor, γιατί κάτι μου λέει πως σίγουρα θα τον ξαναδούμε στο μέλλον στο παιχνίδι. Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από 15 εβδομάδες παίρνοντας μαζί του πολλές εμπειρίες και 135.000 ευρώ αφού εβδομαδιαίως λάμβανε το ποσό των 9.000 ευρώ...