Survivor: Ο Τζέιμς πήρε παραπάνω - Πόσα λεφτά κέρδισε ο Αλέξης Παππάς για 15 εβδομάδες στο παιχνίδι

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Ο Τζέιμς πήρε παραπάνω - Πόσα λεφτά κέρδισε ο Αλέξης Παππάς για 15 εβδομάδες στο παιχνίδι

Η πολυσυζητημένη οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor, μια αποχώρηση για την οποία πρώτο το Youweekly.gr σας είχε μιλήσει, ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής 21/4 λίγες μόνο ημέρες μετά την (οικειοθελή) αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αποχώρησε για να συναντήσει τον πατέρα του στον Παναμά, μετά το ναυάγιό του στον Ειρηνικό Ωκεανό (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή φωτογραφία) ενώ ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας αποχώρησε εντελώς ξαφνικά, χωρίς καν να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και τηλεθεατές, για προσωπικούς όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, λόγους που από ότι καταλάβαμε είχαν σχέση με την οικογένειά του.

Η αμοιβή του Αλέξη Παππά από το Survivor

Το γνωστό μοντέλο συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για δεύτερη φορά και η αλήθεια είναι πως ήταν κι αυτός ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες αφού το 2021 είχε καταφέρει με την ίντριγκά του να προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις γύρω από το όνομά του, συμβάλλοντας ουσιαστικά στα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που έκανε τότε το παιχνίδι.

Αποτέλεσμα, αυτού, λοιπόν, η αμοιβή του - την δεύτερη χρονιά που συμμετείχε - να είναι πολύ υψηλή. Σύμφωνα με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, ο Αλέξης Παππάς αμειβόταν εβδομαδιαίως από το παιχνίδι με 10.000 ευρώ, συγκεντρώνοντας για 15 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο το ποσό των 150.000 ευρώ. Ένα αρκετά μεγάλο ποσό, που όμως δεν ακούμπησε αυτό που κέρδισε ο Τζέιμς Καφετζής (δείτε εδώ πόσα πήρε). Το πλησίασε, ωστόσο, αρκετά.