Survivor: Τον λες και πλούσιο - Πόσα λεφτά πήρε από το φετινό παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής

Γνώμη που έπαιρνε τόσα την εβδομάδα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Τον λες και πλούσιο - Πόσα λεφτά πήρε από το φετινό παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής

Το βράδυ της Πέμπτης 19/4 στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor γι' αυτή την εβδομάδα παρακολουθήσαμε την πολυπόθητη - οικειοθελή - αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή μετά από 10 εβδομάδες στο παιχνίδι.

Το όνομά του έπαιζε από την αρχή πρώτο στις λίστες με τους παίκτες που θα συμμετείχαν ξανά στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ όμως ένα πρόβλημα υγείας που είχε προκύψει τότε καθυστέρησε την πτήση του για Άγιο Δομίνικο. Ο Τζέιμς έφυγε από Ελλάδα για το εξωτικό νησί αρχές Φλεβάρη και η είσοδός του πραγματοποιήθηκε στις 11/2, ένα μήνα μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Η μοίρα του, όμως, δεν ήταν ούτε φέτος να φτάσει στον τελικό.

Το ναυάγιο που σημειώθηκε στον ειρηνικό ωκεανό πριν από λίγες ημέρες, με πρωταγωνιστή τον πατέρα αυτού, Λευτέρη, ήταν ένα μεγάλο ταρακούνημα για τον Ροδίτη παίκτη που αποφάσισε να ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν ως προτεινόμενο προς αποχώρηση για να έχει εκείνος την επιλογή να αποφασίσει τι θα κάνει τελικά, αν θα παραμείνει ή όχι στο παιχνίδι, κι έτσι κι έγινε.

Το βράδυ της Πέμπτης 18/4, λοιπόν, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να παρατήσει το παιχνίδι με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, χαρίζοντας τη νίκη στον παίκτη της κόκκινης ομάδας κι ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου για εκείνον. Με δάκρυα στα μάτια οι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτησαν και του ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Η αμοιβή του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor

Ο Ροδίτης παίκτης, λοιπόν, έχει ήδη κλείσει το εισιτήριό του με την πιο γρήγορη πτήση από Άγιο Δομίνικο σε Ελλάδα κι ενδέχεται απευθείας να πάει Ρόδο αντί να περάσει πρώτα από Αθήνα και να ακολουθήσει όλη την διαδικασία με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις κλπ που αναγράφεται στο συμβόλαιο κάθε παίκτη, μια εξαίρεση γιατί το θέμα που προέκυψε στην οικογένειά του είναι σοβαρό.

Φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο πήρε μαζί του πολλές εμπειρίες και ανάμεικτα συναισθήματα, όπως και 187.500 ευρώ μιας και κάθε εβδομάδα αμειβόταν, σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί με 12.500 ευρώ. Not bad, σα να πήρε το έπαθλο χωρίς να φτάσει τελικό...

Κάπως έτσι έφτασε στο τέλος της και η 15η εβδομάδα του Survivor. Την Κυριακή έχει νέο επεισόδιο όπου θα σημειωθεί σίγουρα μία, αλλά μπορεί και δυο ακόμα αποχωρήσεις. Ποιοι παίκτες ακολουθούν τον Τζέιμς Καφετζή με οικειοθελή αποχώρηση και γιατί; Δείτε τα πάντα εδώ!