Τζέιμς Καφετζής: Συναντήθηκε με τον πατέρα μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό - Η πρώτη συγκινητική φωτογραφία τους

Ταξίδεψε στον Παναμά για να τον δει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Τζέιμς Καφετζής συγκίνησε το κοινό του Survivor με τον τρόπο που αποφάσισε να αποχωρήσει την Πέμπτη 18/4 από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ). Ο Ροδίτης παίκτης θυσίασε την παραμονή του στο παιχνίδι μετά την περιπέτεια του πατέρα του.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Τζέιμς ενημερώθηκε, πως ο πατέρας του είχε ένα πολύ σοβαρό ναυάγιο στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού. Ο ίδιος μάλιστα σώθηκε την τελευταία στιγμή από μία αλιευτική βάρκα, που θα τον αποβίβαζε στον Παναμά.

Έτσι λοιπόν, ο Καφετζής με το που αποχώρησε από το Survivor έκλεισε εισιτήριο για Παναμά με σκοπό να συναντήσει τον πατέρα του μετά από όσα πέρασε. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν και μάλιστα την Παρασκευή 19/4 δημοσιεύτηκε η πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά το survivor, που έζησε ο καθένας ξεχωριστά.

Δείτε επίσης: Survivor: Δύσκολες ώρες για τον Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Η πρώτη συνάντηση του Τζέιμς Καφετζή με τον πατέρα του μετά το ναυάγιο

«Διάλεξε σοφά τον Survivor σου, 1 ή 2;», έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής.

Πόσα λεφτά πήρε από το φετινό παιχνίδι ο Καφετζής

Ο Ροδίτης παίκτης, λοιπόν, έχει ήδη κλείσει το εισιτήριό του με την πιο γρήγορη πτήση από Άγιο Δομίνικο σε Ελλάδα κι ενδέχεται απευθείας να πάει Ρόδο αντί να περάσει πρώτα από Αθήνα και να ακολουθήσει όλη την διαδικασία με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις κλπ που αναγράφεται στο συμβόλαιο κάθε παίκτη, μια εξαίρεση γιατί το θέμα που προέκυψε στην οικογένειά του είναι σοβαρό.

Φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο πήρε μαζί του πολλές εμπειρίες και ανάμεικτα συναισθήματα, όπως και 125.000 ευρώ μιας και κάθε εβδομάδα αμειβόταν, σύμφωνα με όσα έχουν ακουστεί με 12.500 ευρώ. Not bad, σα να πήρε το έπαθλο χωρίς να φτάσει τελικό...

Κάπως έτσι έφτασε στο τέλος της και η 15η εβδομάδα του Survivor. Την Κυριακή έχει νέο επεισόδιο όπου θα σημειωθεί σίγουρα μία, αλλά μπορεί και δυο ακόμα αποχωρήσεις. Ποιοι παίκτες ακολουθούν τον Τζέιμς Καφετζή με οικειοθελή αποχώρηση και γιατί; Δείτε τα πάντα εδώ!