Survivor 18/4: Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής - Θυσίασε την παραμονή του για την οικογένειά του

''Χάρισε'' με καθηλωτικό τρόπο τον αγώνα στον συμπαίκτη του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 18/4: Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής - Θυσίασε την παραμονή του για την οικογένειά του

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/4 με τον Ροδίτη παίκτη να αγωνίζεται για την παραμονή του στο ριάλιτι! Το αποτέλεσμα ωστόσο έδειξε, πως ο ίδιος δεν ήθελε να παραμείνει άλλο στο Survivor.

Όπως πολύ σωστά σας τα είχαμε πει, ο Τζέιμς χάρισε σχεδόν όλους τους αγώνες της μονομαχίας στους αντιπάλους του και έτσι αυτός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε απόψε! Θα έλεγε κανείς, πως το σημερινό αποτέλεσμα θύμιζε περισσότερο σε οικειοθελή αποχώρηση παρά σε ήττα.

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor

Θυμίζουμε, πως ο Καφετζής έμαθε πριν από λίγες ημέρες ότι ο πατέρας του είχε ένα ναυάγιο, που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Έτσι λοιπόν, για ηθικούς και ψυχολογικούς λόγους ο Τζέιμς έκρινε καλύτερο να επιστρέψει πίσω στην οικογένειά του...

Δείτε επίσης: Survivor spoiler αποκλειστικό: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν - Το ξαφνικό συμβούλιο που δεν θα δείξουν οι κάμερες

Οι δηλώσεις του πριν από το αγώνισμα

«Μετά από δέκα εβδομάδες ήρθε η ώρα να βγω και εγώ στη μονομαχία, βέβαια είναι λίγο διαφορετική γιατί είναι από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να ψηφίσουν, πριν μπουν στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα να ψηφίσουν εμένα, γιατί θα μου δώσουν το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω. Αν θέλω να παραμείνω εδώ ή να αποχωρήσω.

Ακόμα η αλήθεια είναι ότι δεν έχω επεξεργαστεί την πληροφορία που έλαβα. Έχω πολλές ώρες μπροστά μου να κάτσω να σκεφτώ και να αποφασίσω εάν θέλω να αποχωρήσω ή να παραμείνω στο παιχνίδι και να το πάω ως το τέλος», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.