Survivor: Δύσκολες ώρες για τον Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Άσχημο βράδυ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Δύσκολες ώρες για τον Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Η πολυσυζητημένη - οικειοθελή ουσιαστικά - αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/4 στο κλείσιμο της 15η εβδομάδας του Survivor στον αέρα του ΣΚΑΙ. Ο Ροδίτης παίκτης μετά από 10 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) και μετά το περιστατικό με τον πατέρα του, ζύγισε τα πράγματα κι αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του, στην οικογένειά του.

Η στιγμή της αποχώρησής του ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή λύγισε μη μπορώντας να πιστέψει πως ο καλός της φίλος, ο άνθρωπος με τον οποίο ταξίδεψε μαζί από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο και ξεκίνησε μαζί του το ταξίδι της αυτό, δεν θα είναι πια εκεί. Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν μπορούσε να μιλήσει από την στεναχώρια του κι από τις σκέψεις που περιτριγύριζαν το μυαλό του. Συναισθήματα πολλά και στενάχωρα που συνέχισαν να υπάρχουν και μετά την αποχώρησή του από το συμβούλιο του νησιού.

Δείτε επίσης: Τζέιμς Καφετζής: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Survivor: Το πρώτο βράδυ του Τζέιμς Καφετζή στο ξενοδοχείο

Δείτε επίσης: Survivor: Τους τραβούσε η κάμερα από μακριά κι εκείνοι δεν το πήραν χαμπάρι - Οι πολύ τρυφερές στιγμές της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr όταν έκλεισαν οι κάμερες ο Τζέιμς Καφετζής παρέμεινε λίγα λεπτά με την Σταυρούλα και τον Γιώργο που τον συνόδευσαν κατά την έξοδό του από το συμβούλιο του νησιού. Να σημειωθεί πως πρώτη φορά βλέπουμε παίκτη που αποχωρεί να συνοδεύεται από παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι.

Συζήτησαν λίγο μεταξύ τους, τον αγκάλιασαν και τον πήρε η παραγωγή να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες τόσο πριν μπουν στο παιχνίδι όσο και πριν αποχωρήσουν. Εκεί, όταν μπήκε στο δωμάτιο έγινε το πραγματικό ξέσπασμα. Όντας συναισθηματικά φορτισμένος από τον αποχωρισμό που είχε προηγηθεί ο Τζέιμς Καφετζής ξέσπασε σε δάκρυα. Στην αποχώρηση προσπάθησε να κρατηθεί, τον είδαμε πιέστηκε αρκετά. Όταν έμεινε μόνος του θέλησε να βγάλει όσα ένιωθε από μέσα του.

Αφού ξέσπασε, λοιπόν, άρχισαν οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες του. Τι γίνεται, πότε θα πετάξω, πως είναι ο μπαμπάς μου, που είναι, πότε θα μιλήσω μαζί του ή με την οικογένειά μου. Αυτά ήταν κάποια από τα ερωτήματα που τον βασάνιζαν στα οποία η παραγωγή προσπάθησε άμεσα να απαντήσει γνωρίζοντας την σοβαρή κατάσταση, την κατάσταση η οποία έκανε τον παίκτη να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να αφήσει ανεκπλήρωτο για δεύτερη φορά το όνειρό του.

Η πηγή μας μας αποκάλυψε πως δεν κοιμήθηκε ήρεμος το βράδυ. Ήρεμος θα είναι όταν βρεθεί στην Ρόδο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.