Survivor: Τους τραβούσε η κάμερα από μακριά κι εκείνοι δεν το πήραν χαμπάρι - Οι πολύ τρυφερές στιγμές της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση

Του χάιδευε την κοιλιά, την φιλούσε στο μέτωπο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Τους τραβούσε η κάμερα από μακριά κι εκείνοι δεν το πήραν χαμπάρι - Οι πολύ τρυφερές στιγμές της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση

Οι δυο τους φάνηκε πως ταίριαξαν από τις πρώτες κιόλας μέρες στο παιχνίδι. Η Χρύσα Χατζηγεωργίου και ο Φάνης Μπολέτσης από την αρχή σχεδόν του Survivor άρχισαν να έρχονται κοντά δημιουργώντας μια φιλία. Ο ένας στήριζε και στηρίζει τον άλλον μέχρι και σήμερα και δεν είναι λίγες οι φορές που οι συμπαίκτες τους το έχουν σχολιάσει έντονα και μπροστά τους αλλά και στις προσωπικές τους συνεντεύξεις.

Ένας από αυτός είναι και ο συμπαίκτης τους στην μπλε ομάδα, Σταμάτης Ταλαδιανός, που μεταξύ των όσων έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή, σχολίασε και το γεγονός πως σε κάποια φάση που ήταν στην καλύβα είδε τυχαία την Χρύσα και τον Φάνη να παίζουν και να πειράζονται στην παραλία, απομακρυσμένοι από τα βλέμματα των υπολοίπων. Η κάμερα του ριάλιτι, δε, με πλάνα, απέδειξε πως όσα ισχυρίστηκε ο Σταμάτης ισχύουν 100%.

Survivor: Τα τρυφερά τετ α τετ της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό όταν οι συμπαίκτες της είχαν αφήσει να εννοηθεί πως κάτι τρέχει με την Χρύσα και κάποιον συμπαίκτη της ο σύντροφός της το διέψευσε δημόσια στηρίζοντας την επί αρκετά χρόνια σύντροφό του. (δείτε εδώ την ανακοίνωση με τις δηλώσεις του).

Δείτε επίσης: Survivor - Χείμαρρος ο Ρικουνάκης για την Χρύσα Χατζηγεωργίου: «Ισχύει ότι πήγα στην καλύβα της! Όταν δεν λες ότι έχεις αγόρι...»